"Konkurencija rezervi"
"Konkurencija rezervi"

Lebron i Kari biraju, a na klupi ih čekaju Vestbruk, Klej, Lav, Vol, Bil, Porzingis, Tauns, Oladipo...

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.01.18. | 09:30

Poznate sve rezerve NBA Ol star utakmice

Konkurencija rezervi

Dok košarkaški svet nestrpljivo čeka ishod prvog NBA Ol star žreba i to kako će Lebron Džejms i Stef Kari birati, osvanula su i imena svih rezervista sa Istoka i Zapada za predstojeći sudar svetova!

Izabrane vesti

Ono što odmah upada u oči jeste da će aktuelni šampion Golden Stejt imati ubedljivo najviše igrača - čak četvoricu - jer pored Stefa Karija i Kevina Duranta u startnoj petorci na klupi će ih čekati Drejmond Grin i Klej Tompson

Interesantno, po dvojicu igrača u rezervistima imaju još i Minesota (Karl Entoni Tauns i Džimi Batler) i Vašington (Bredli Bil i Džon Vol). Rezervne sastave birali su isključivo treneri svih NBA klubova. Osim Golden Stejta jedini tim sa dvojicom igrača u startnoj petorci je Nju Orleans (Entoni Dejvis i Demarkus Kazins).

Konkurencija startnih petorki

Pravila su sledeća - Lebron Džejms će imati prednost biranja igrača u startnoj petorci, dok će Stef Kari birati prvi u drugom krugu. Odnosno, ko će biti na klupi. Timovi će se birati nezavisno od toga iz koje konferencije dolaze igrači, a rezultati Drafta biće poznati u četvrtak. Kako je objavljeno na sajtu NBA lige, Draft neće imati televizijski prenos, niti će javno biti objavljen redosled biranja igrača. 

Mnogima je, inače, zapalo za oko to što u izboru neće biti Andrea Dramonda, Krisa Pola, Pola Džordža... 

Ol star utakmica igra se 18. februara u Los Anđelesu. 

REZERVE ISTOKA

Kajl Lauri, Bredli Bil, Džon Vol, Kevin Lav, Kristaps Porzingis, Viktor Oladipo, Al Horford.

REZERVE ZAPADA

Drejmond Grin, Klej Tompson, Demijan Lilard, Džimi Batler, Karl Entoni Tauns, Rasel Vestbruk, Lamakrus Oldridž. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Al HorfordBredli BilDemijan LilardDrejmond GrinDžimi BatlerDžon VolKajl LauriKarl Entoni TaunsKevin LavKlej TompsonKristaps PorzingisLamarkus OldridžNBA ligaRasel VestbrukViktor Oladipo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara