Ledeni Pacifik

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.11.18. | 14:36

Večeras je na programu samo jedan meč u NHL-u, a sastaju se divizijski rivali San Hoze i Edmonton predvođen Milanom Lučićem

U najjačoj i najcenjenijoj hokejaškoj ligi na svetu, NHL-u večeras je na programu samo jedan meč pred pravu eksploziju utakmica neredne noći kada će biti odigrano čak 14 mečeva.

Ali, večerašnji nam je, pored klađenja interesantan i po tome što će igrati i jedini Srbin u ovoj ligi. Naravno, u pitanju je Milan Lučić, levo krilo, ali pre svega "razbijač" Edmonton Ojlersa. Iskusni 30-godišnjak iz Vankuvera ne blista, slično kao i njegov tim na početku sezone, ali se trudi. Mediji čak tvrde da ekipi nedostaje više ljiudi kao što je on, pošto im igra nema karakter, srčanost. A to su Milanovi glavni aduti.

Izabrane vesti

Ovo je tek prvi od pet međusobnih okršaja koji će uslediti između ova dva člana Divizije Pacifik, a trenutno je San Hoze u boljoj formi, mada oba tima u ovaj meč dolaze nakon teških poraza. Ovde preporučujemo da se pokuša sa UG 0-4 gde je kvota 2,90, ali i sa kecom na Ajkule (1,80).

*kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

NHLhokej na leduMilan LučićEdmonton OjlersSan Hoze Šarks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara