""
""

Legenda Partizana: Zvezda ima najbolji tim u istoriji!

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.01.16. | 09:29

„A Cvetković je osvetnik“, vidi Goran Grbović potencijalnog junaka i kod crno-belih

Kakve reči pred derbi. I od kakvog asa. Uvek bez dlake na jeziku, otvoren i pristupačan, progovorio je Goran Grbović i pred košarkaški večiti duel koji je od 21 sat na programu u dvorani Pionir. Jedan od najcenjenijih košarkaša Partizana u istoriji i miljenik Grobara ističe u prvi plan kvalitet Crvene zvezde, pa sastavu trenera Dejana Radonjića dodeljuje ulogu apsolutnog favorita.

Iako su crno-beli domaćini...
Igraće se pred Partizanovom publikom i biće puna sala, to je bitna činjenica, međutim, ovo je možda i najbolja Zvezdina ekipa u istoriji. Pamtim Mokinu generaciju, a ovo je najbolji Zvezdin tim od te. To je rezultat odlične selekcije. Našli su se posle grešaka sa strancima. Zvezda je mnogo kvalitetniji tim od Partizana, ima dužu klupu i veće iskustvo. Apsolutni je favorit“, rekao je Goran Grbović za Alo.

Izabrane vesti

U prvom ovosezonskom okršaju crveno-beli su slavili (92:77), sad im je pobeda neophodna kako bi ostali u trci za drugo mesto, dok Parni valjak motive crpi na potpuno suprotnoj strani, u borbi za - opstanak.
Derbi je uvek derbi. Džikić će izvući maksimum iz ekipe. Vidi se njegov potpis i sigurno neće biti predaje. Ima tu i zanimljivih motiva. Cvetković je, recimo, 'osvetnik'.

Na kraju, nekadašnji as uverava da emotivna i fizička istrošenost crveno-belih, koji su u petak savladali Unikahu u Evroligi, neće biti od presudne važnosti večeras.
Zvezda je rutinski dobila Unikahu, iz jedne kontre rešila utakmicu i odigrala možda najbolji meč u sezoni. Radonjić ima triplirane igrače na pojedinim pozicijama, što je ogromna prednost u duelu protiv Partizana“, dodao je Goran Grbović.

Kvote za meč Partizan - Crvena zvezda pogledajte OVDE, a kako se ovaj duel nalazi u Grupi 4 MOZZART Specijala Trostruki superpar možete ga odigrati po većim kvotama u odnosu na one iz redovne ponude.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

FK PartizanKK PartizanKK Crvena zvezdaJadranska ligaGoran GrbovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara