"Sandro"
"Sandro"

Lekarski pregledi zbog kojih plaču u Kvins Parku - Sandru propao transfer u Sporting

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.06.16. | 16:33

Policajci će i dalje isplaćivati pozamašnu platu 27-godišnjem fudbaleru

SandroSvi su bili srećni. Sporting jer će dobiti zvučno pojačanje na poziciji zadnjeg veznog, Sandro zato što će konačno igrati na redovnoj bazi, Kvins Park Rendžers jer će se ratosiljati nedeljne plate od više od 60.000 evra. Ali sve je palo u vodu. Brazilac nije prošao lekarske preglede u Lisabonu, pa mu je propala selidba u Lisabon.

KPR je prethodno prihvatio obeštećenje od svega 2.000.000 evra, Sandro je pristao na značajno smanjenje plate, ali koleno je reklo: ne.

Izabrane vesti

Policajci 27-godišnjeg fudbalera pokušavaju da prodaju još otkako su pre godinu dana ispali iz Premijer lige. Od januara je Sandro bio na pozajmici u Vest Bromvič Albionu, ali taj klub nije želeo da otkupi njegov ugovor za 5.000.000 evra. Uskočio je Sporting, ponudio trogodišnji ugovor, ali će po svemu sudeći Sandro ostati u Kvins Parku sa kojim ima ugovor do leta 2017.

Doduše, KPR se i dalje nada da će pronaći kupca. Prošlog leta ih je bilo, ali je Sandro zbog velike administrativne greške dobio vizu na svega 90 dana, pa je morao da se vrati u Brazil u kome je proveo celo leto čekajući nadležne organe da isprave klupski kiks.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Sporting LisabonSandroPortugalKvins Park RendžersEvropaEngleskaČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara