""
""

Leković: Rekao sam Miškoviću da Zvezda nije C market

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.02.15. | 09:53

“Kada sam odlazio sa Marakane na računu kluba je bilo 200.000 evra”, otkrio nekadašnji generalni sekretar crveno-belih

Nekadašnji generalni sekretar Crvene zvezde Nebojša Leković otkrio je u intervju za “Politiku” da je tokom mandata u Ljutice Bogdana imao žestog verbalni sukob sa jednim od članova porodice Mišković!

On je dodao da je finansijski konoslidovao najtrofejniji srpski klub, i da mu taj podatak da je legitimitet da se kandiduje za predsednika FSS.
“Prvi sam se posvađao sa Miškovićem. Rekao sam mu da Crvena Zvezda nije C market, pa da može da se ponaša kako želi. Kada sam došao u Crvenu zvezdu dug je bio 13,5 miliona evra, a kada sam otišao na računu je bilo 200.000 evra plus četiri miliona koje je trebalo naplatiti od transfera Nikole Žigića u Rasing. Igrali smo u Evropi, bili ubedljivo prvi, klub se finansijski stabilizovao”, rekao je Leković za Politiku.

Izabrane vesti

Iskusni fudbalski radnik kaže da je stanje u najpopularnijem sportu nedopustivo, a za to je indirektno optužio Tomislava Karadžića i Zvezdana Terzića.
“Najviše mi smetaju loši međuljudski odnosi. Ne može srpski fudbal da bude večiti talac dva čoveka, Karadžića i Terzića. Iskreno, mogao bih da sarađujem sa Zoranom Lakovićem, koga smatram odličnim operativcem. Činjenica je da ima sve manje dobrih sportskih radnika, da su se izgubili kriterijumi. Zabirnjava loš trend koji imamo u svetu”dodao je Leković.

(Foto Star Sport)


tagovi

Tomislav KaradžićSuperligaSrbijanebojša lekovićMarko MiškovićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara