""
""

Lenon pre Lazara Markovića?

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.08.17. | 09:35

Srbin više nije aktuelan na Vikaridž Roudu

Votford pokušava da dovede na pozajmicu i krilnog napadača Evertona Arona Lenona što znači i da je premijerligaš definitivo odustao od kupovine Lazara Markovića iz Liverpula.

Izabrane vesti

Novi trener Stršljenova Marko Silva uveren je da 30-godišnji engleski krilni napadač prava opcija za narednu sezonu i da će doneti njegovom timu potrebno iskustvo u pokušaju da se razdrma klub sa Vikaridž Rouda. 

Everton je otvoren za pregovore jer Ronald Kuman ne želi više Lenona u prvom timu, a prednost imaju klubovi koji žele da ga otkupe. Votford je za sada zaintersovan samo da ga uzme na pozajmicu, bez obzira što se fudbaler nedavno tek vratio na teren posle duge pauze.

Nekadašnji reprezentativac Engleske propustio je dobar deo prošle sezone zbog bolesti izazvane stresom, ali se vratio na teren mnogo brže nego što su lekari prognozirali. On je tokom leta igrao u prijateljskim utakmicama, postigao i gol protiv Tventea, ali se nije našao u timu u Ligi Evrope protiv slovačkog Ružomberoka.

Njegov potencijalni transfer na Vikaridž Roud zatvoriće vrata Lazaru Markoviću, jer posle kupovine levog krila Ričarlisona iz Fluminenzea za 12.500.000 evra, teško da u budžetu ima još 13.000.000 za Srbina, koliko Liverpul traži. Zato je vreme da Lazar pogleda na drugu stranu...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Aron LenonEngleskaEvertonLazar MarkovićPremijer ligaTransferivotford

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara