""
""

Lešić: Zvezda prvi favorit takmičenja, treba da odigramo bez opterećenja

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.05.17. | 16:00

Vlatko Čančar najverovatnije neće moći da igra zbog povrede

Košarkaši Mega Leksa će u četvrtak 25. maja nastaviti takmičenje u Mozzart Superligi, kada će u okviru 11. kola u Sremskoj Mitrovici dočekati lidera na tabeli Crvenu zvezdu. Meč je umesto prvobitnih 19 časova, odlukom KLS-a pomeren za 19:30 istog dana. 

Trener Mega Leksa Dejan Milojević na ovom meču zbog povrede najverovatnije neće moći da računa na Vlatka Čančara.

Izabrane vesti

Utakmica u četvrtak će biti prilika za publiku u Sremskoj Mitrovici da pozdravi juniore Mega Bemaxa, koji su prošlog vikenda na turniru juniorske Evrolige u Istanbulu osvojili 2. mesto, pobedivši pritom vršnjake iz Real Madrida, Žalgirisa i Fenerbahčea. Juniori Mege, na čelu sa trenerom Vladom Vukoičićem, će biti specijani gosti kluba na ovoj utakmici. 

Krilni centar Mega Leksa Sava Lešić je istakao da ekipa želi da se prikaže u što boljem svetlu protiv Zvezde.
"Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv Crvene zvezde koja je prvi favorit takmičenja. Potrebno je da odigramo bez opterećenja i da pokušamo da nastavimo u istom ritmu kao do sada. Želimo da se prikažemo u što boljem svetlu. Neće biti lako, ali pokušaćemo da iskoristimo svaku priliku koja nam se ukaže na ovom meču", rekao je Lešić.

Mega Leks i Crvena zvezda su se sastali tri puta ove sezone u takmičarskim mečevima, a Zvezda je slavila sva tri puta. Poslednji susret je bio u okviru 4. kola Mozzart Superlige, kada je Crvena zvezda u hali „Aleksandar Nikolić“ slavila sa 89:85.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević je istakao da se nada da će Mega, kao i u prethodna dva susreta, odigrati dobar meč sa Zvezdom:
"U četvrtak dočekujemo Zvezdu o čijim kvalitetima je izlišno govoriti. Mi smo serijom dobrih mečeva i pobeda, uspeli da se podignemo iz teške situacije u kojoj smo bili. Sa Zvezdom smo ove sezone dva puta odigrali dobre mečeve i nadam se da će i u četvrtak biti tako. Za šta će to biti dovoljno na kraju, videćemo", izjavio je Milojević.

Karte za meč 11. kola Mozzart Superlige u hali PSC Pinki su puštene u prodaju po ceni od 300 dinara za tribine i 800 za VIP mesta i mogu se kupiti u kafiću Pinki u okviru hale u Sremskoj Mitrovici, kao i na blagajni na dan meča.


tagovi

FK Crvena zvezdaDejan MilojevićEvropaMega LeksSava LešićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara