""
""

Lete milioni i u Čempionšipu: Derbi potpisao napadača za 9.500.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.08.16. | 19:37

Ovnovi srušili klupski rekord za pojačanje iz Votforda

Premijerligaški klubovi ovog leta nemilice raspiaju novac na skupocena pojačanja, napravili su pravi haos na fudbalskoj pijaci sa svojim velikim budžetima, a ozbiljna lova se vrti u Čempionšipu. Drugoligaši prave transfere na nivou solidnih italijanskih, španskih ili nemačkih prvoligaša.

Izabrane vesti

Najnoviji veliki transfer u Čempionšipu je prelazak Mateja Vidre iz Voftorda u Derbi kaunti. Češki napadač je postao najskuplji igrač u istoriji popularnih Ovnova pošto je Votford pristao na njihovu ponudu od 8.000.000 funti što je oko 9.500.000 evra. Čeh je potpisao ugovor na četiri godine i treću sezonu zaredom će igrati u Čempionšipu.

On je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Redingu gde i nije ostavio najbolji utisak, ali u Derbiju mu pamte partije iz pretprošle sezone kada je sa 16 prvenstvenih golova bio fantastičan u ulozi džokera kod Slaviše Jokanovića i imao je veliki uticaj na Votfordov plasman u Premijer ligu.

Derbi već treću sezonu zaredom ulazi u prvenstvo sa ozbiljnim namerama da se dokopa plasmana u Premijer ligu. Nisu imali sreće u prethodne dve godine iako su igrali lep fudbal, a realizacija je bio jedan od problema. Nadaju se da će Vidrinim dolaskom rešiti te probleme... 


tagovi

votfordPremijer ligaMatej Vidraletnji prelazni rok 2016EvropaEngleskaDerbi kauntiČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara