"Mejson Plamli"
"Mejson Plamli"

Lilard i Mekolum ljuti zbog trejda Nurkić - Plamli

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.02.17. | 11:48

Razmena centara između Denvera i Portlanda uznemirila je duhove u svlačionici Blejzersa

Mejson PlamliNovi saigrač Nikole Jokića, Mejson Plamli nedostajaće sada već bivšim saborcima u Portlandu, a posebno dvema glavnim zvezdama, Demijenu Lilardu i Si Džeju Mekalamu. Njih dvojica nisu nimalo srećni što je uopšte došlo do trejda između Trejblejzersa i Denver Nagetsa u kojem je Jusuf Nurkić otišao put države Oregon, a Plamli Kolorado. Posebno besan je Lilard:
"Šokiran sam, nismo očekivali da ode baš on, ni najmanje... Mejson je veliki atleta i uvek je dosta dobrog donosio u tim i bio je veoma odan. Nedostajaće mi. Ali, moramo nastaviti bez njega iako je to jedno veliko sr..e! ".

Ništa manje zabrinut nije ni Mekalam:
"Plamli je mnogo dobar momak, a to je najvažnije. Nikada se nije žalio, ćutao je i radio. Mnogo nam je značio i svaka ekipa koja ga ima je srećna"

Izabrane vesti

Plamli igra na poziciji centa, a u Portland je stigao 2015. iz Bruklin Netsa. Ove sezone je prosečno davao 11 poena uz osam skokova po utakmici, što je bolji učinak od bosanskog asa koji je pao u drugi plan usled eksplozije Nikole Jokića. Novi centar Trejblejzersa je u ovoj sesoni beležio po osam poena i 5,9 skokova.

(foto: Action Images)


tagovi

BiHDemijan LilardDenver NagetsJusuf NurkićMejson PlamliNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara