""
""

Lineker: Lester je blizu sportske besmrtnosti

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.03.16. | 09:50

"Ako Lisice dođu do titule, to će najverovatnije biti jedan od najneočekivanijih trijumfa u istoriji timskih sportova!", rekao je bivši fudbaler ovog kluba

Lester je na korak od sna. Tačnije devet. U ponedeljak ima zicer na svom terenu protiv Njukasla koji je promenio trenera, a bivši fudbaler Lisica Geri Lineker istakao je da bi osvajanje titule bilo "jedan od najneočekivanijih trijumfa u istoriji timskih sportova!".
"Svedoci smo - ako Lester ode do titule, to će najverovatnije biti jedan od najneočekivanijih trijumfa u istoriji timskih sportova! Nešto zaista neverovatno se događa u svetu fudbala. Nešto što prkosi zdravom razumu. Nešto zaista magično. Lisice su na ivici sportske besmrtnosti", napisao je Lineker za Gardijan.

POGLEDAJTE MOZZART KVOTE ZA MEČ LESTER - NJUKASL

Izabrane vesti

Lineker nije krio zadovoljstvo što se sve ovo događa timu za koji navija, kako kaže - još od kada je bio veoma mali.
"Ovo što se događa Lesteru me ispunjava prelepim emocijama - to je moj tim. Navijam za Lisice od kada sam bio veličine veće kesice za grickalice. Nemojte se plašiti. Uzmite titulu. Čega da se plašite? Sebe?", napisao je Lineker.

Lester je posle 29 utakmica prvi na tabeli sa dva boda više od Totenhema, ali s tim što Lisice imaju jednu utakmicu manje. Onu večeras protiv Svraka.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaLester SitiGeri LinekerEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara