"AKO TI NEĆEŠ..."
"AKO TI NEĆEŠ..."

Liverpul može i bez Sterlinga ili pet čudesnih klinaca koji bi lako zamenili Engleza (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.04.15. | 22:50

Rahim bi mogao da razmisli dva puta pre no što ponovo bude ucenjivao klub sa Enfilda...

AKO TI NEĆEŠ...Rahim Sterling je potvrdio da je odbio ponudu Liverpula vrednu 135.000 evra nedeljno, uz obrazloženje da nije u pitanju novac, već da nije siguran da mu Redsi mogu pružiti priliku da se bori za najvažnije trofeje. Ipak, da Sterling nije u toliko nedodirljivoj poziciji u kakvoj misli da jeste, dokazuju talentovani fudbaleri širom Evrope koji bi rado na Enfild, za verovatno značajno manje novca od onog koji je ponuđen Sterlingu.

MAKS MEJER (ŠALKE) – 15.000.000 evra

Izabrane vesti

Mladi nemački reprezentativac je zablistao u dvomeču između Šalkea i Reala i na fantastičan način je nadomestio izostanak Juliana Drakslera, klupskog kolege koji  je dugo bio povređen. Ove sezone je postigao šest pogodaka na 28 utakmica za Šalke, a tek mu je 19. godina.

JULIJAN DRAKSLER (ŠALKE) – 25.000.000

Brzonogi ofanzivac Šalkea je debitovao za tim iz Gelzenkirhena sa 16 godina i od tog trenutka je bio samo bolji. Zabeležio je 14 nastupa za Nemačku u konkurenciji koja je verovatno uz onu u Španiji, najveća na planeti. Bio je član tima koji je pokorio planetu u Brazilu, a za Šalke je na 159 utakmica postigao 29 golova uz isto toliko asistencija.

MATEO KOVAČIĆ (INTER) – 22.000.000

Plejmejker Intera u poslednje vreme nije dobio previše šansi od Maćinija, a rezultati Intera dovoljno svedoče o tome da li je to prava odluka Italijana ili ne. Kovačić je sa svojih 20 godina već pokazao kakav će biser svetskog fudbala biti i nema sumnje da će ga loš tretman na Meaci samo brže pogurati ka najmoćnijim timovima na svetu.

HAKAN ČALHANOGLU (LEVERKUZEN) – 18.000.000

Turčin koji je zaludeo Evropu realno neće dugo ostati na BajAreni. Ono što je pokazao protiv Atletika u dvomeču u osmini finala i ono što pokazuje cele sezone u Bundesligi, biće dovoljna preporuka za mnogo velikih timova u budućnosti. Plejmejker i desetka Leverkuzena je genijalac sa loptom, jedan od najboljih izvođača prekida u Evropi, pa bi Liverpul mogao probleme sa kreativnošću da reši vrlo lako.

MEMFIS DEPAJ (PSV) – 15.000.000

Agresivni, supertalentovani krilni napadač PSV-a je nesumnjivo budućnost holandskog i evropskog fudbala. Gde god da ode, neće pogrešiti, najviše zbog ogromne količine samopouzdanja koja ga nosi ka blistavim partijama. Ove sezone je postigao 25 golova na 35 utakmica, što bi trebalo da bude dovoljna preporuka za 21-godišnjaka.

*cene preuzete sa transfermarkt.de

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija ARahim SterlingPremijer ligaMemfis DepajMateo KovačićMaks MajerLiverpulJulijan DrakslerHakan ČalhanogluEvropaEredivizijaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara