""
""

Liverpul na ivici da izgubi Tešeiru? Šahtjor uporno traži 50.000.000 evra, Redsi ni da čuju

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.01.16. | 11:26

Ipak, na Enfildu se uzdaju u saznanja brazilskog lista Globo Esporte, koji javlja da ofanzivni vezista želi da ide iz Ukrajine po svaku cenu

Jirgen Klop je nekoliko puta javno govorio o tome da je Liverpulu potrebno temeljno renoviranje kako bi se tim uopšte našao u borbi za titulu, ali za sada nikakvog konkretnog poteza na transfer pijaci - nema. 

Izabrane vesti

Kupovina Marka Grujića iz Crvene zvezde više predstavlja zalog za budućnost, a vest da bi Aleks Tešeira mogao da bude prva velika akvizicija u Klopovoj trenerskoj eri na klupi Liverpula zagrejala je srca svih na Enfildu. Harizmatični nemački strateg čak je pre nekoliko dana poslao direktora Ijana Ejra na avion za SAD, gde se Šahtjor priprema za drugi deo sezone, koji je sa sobom poneo i zvaničnu ponudu od 32.000.000 evra. 

Međutim, u Šahtjoru nemaju nameru da se odreknu najboljeg evropskog strelca ove sezone za tako malu svotu novca. Jednostavno, Rudarima ne gori pod nogama da po svaku cenu moraju da se odreknu igrača za kojeg se ozbiljno interesuje i Čelsi, a nešto manje Juventus i Pari Sen Žermen. Zbog toga je vlasnik Šahtjora Rinat Ahmetov na prvom sastanku dve strane poručio - sloboda Aleksa Tešeire košta 50.000.000 evra! Na Enfildu su navodno spremni da odu najviše na 40.000.000 evra, uz brojne bonuse za igrača i Šahtjor, ali za predloženu sumu novca ne žele ni da čuju. 

Isto tako razmišlja i ukrajinski šampion, koji ne želi ni da pogleda ček koji na sebi ima ispisanu cifru manju od 50.000.000 evropskih novčanica. 

Zbog toga je Liverpul vrlo blizu da izgubi još jedno željeno pojačanje, kao što je to ranijih godina bio slučaj sa Vilijanom, Jevhenom Konopljankom i Henrihom MhitarijanomU slučaju da se Čelsi razgoropadi i u poslednjem trenutku iz džepa izvuče zmiju, u Liverpulu bi opet mogli da prožive deža-vi situaciju.

No, Klop i njegovi saradnici uzdaju se u informaciju koju donosi brazilski Globo Esporte, koji javlja da je Tešeira već poručio čelnicima Šahtjora da želi da ode po svaku cenu i da je vreme da ga pusti da nastavi svoju karijeru na drugom mestu.

Ko će na kraju izaći kao pobednik?

Sve informacije sa transfer pijace možete pogledati u našem dnevnom blogu "TRANSFERI UŽIVO", klikom na naš tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2016" ili na našem Specijalu "PRELAZNI ROK".

>>>> MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici <<<<

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016ŠahtjorPremijer ligaLiverpulEvropaEngleskaAleks Tešeira

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara