"Ručni rad Šona Livingstona"
"Ručni rad Šona Livingstona"

Livingstone, šta to radiš? Dirk ostao bez pobede, a umalo i bez ponosa! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.04.15. | 08:52

Pomalo smešna scena viđena je u Dalasu kada je bek Golden Stejta pokušao da brani Novickog na „svoj“ način, ali verujemo da Nemcu nije bilo nimalo zabavno...

Ručni rad Šona Livingstona

Znali smo da je Dirk Novicki često nezaustavljiv, ali do sada nikome nije palo na pamet da pokuša da ga sačuva udarcima ispod pojasa. No, pojavio se Šon Livingston i pokazao nam da za sve postoji prvi put! Legendarni Nemac ostao je sa bekom Golden Stejta na niskom postu i počeo da „zida“ sebi poziciju protiv neuporedivo manjeg rivala, ali se Livingston postlužio prljavim sredstvima i udarcem u „ponos“ zaista je uspeo da zaustavi Novickog.

Izabrane vesti

Krilni centar Dalasa prvo je jauknuo, da bi se nekoliko trenutaka potom našao u čudu pošto nikako nije mogao da očekuje nešto slično. Livingston je zaradio nesportsku ličnu grešku, a posle meča pokušao je da objasni šta mu bi da „pročačka“ intimne delove tela zvezde Maveriksa. Nije bio mnogo ubedljiv...
„Pokušao je da stvori poziciju na niskom postu i imao sam jednostavno loš tajming. Igram u ovoj ligi 11 godina i nikada nisam bio prljav igrač. Delovalo je mnogo gore nego što je zapravo bilo“, poručio je rezervni plejmejker Voriorsa.

No, izgleda da je na kraju ostvario svoj krajnji cilj pošto je Golden Stejt ostvario 12. uzastopnu pobedu srušivši Dalas – 121:110, uprkos tome što je Novicki ubacio 18 poena i bio najefikasniji kod domaćina. Klej Tompson je sa 21 pogotkom doneo trijumf Ratnicima, dok su Maris Spejds i Andre Igodala dodali po 18 koševa.

(FOTO: Action Images)


tagovi

NBA ligaLivingstonDirk NovickiDalas Maveriks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara