"Ljoris"
"Ljoris"

Ljoris je ljut kao ris: Totenhem je daleko od evropske elite!

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.03.16. | 17:15

"Posle žreba smo rekli - o super, biće to zanimljiv dvomeč u kome možemo mnogo da naučimo. Ali, posle prve utakmice smo shvatili da tu nije bilo ničega da se nauči", kaže Francuz

LjorisTotenhem je trenutno na drugom mestu tabele Premijer lige sa pet bodova manje od lidera Lestera i po zdravoj logici to je tim koji  bi trebalo da je spreman da se bori sa svakom ekipom na svetu. Ipak, pošto je Borusija iz Dortmunda potpuno nadigrala Sparse u Ligi Evrope (3:0), golman Ugo Ljoris ističe da je njegov tim daleko od evropske elite.
"Posle ovakve utakmice osećamo da smo veoma daleko od najboljih evropskih klubova. Morate da žalite jer je ovo jedna od utakmica za koje morate da budete spremni. Na ovom nivou, protiv ovakvih ekipa, potrebno vam je više. Posle žreba smo rekli - o super, biće to zanimljiv dvomeč u kome možemo mnogo da naučimo. Ali, posle utakmice smo shvatili da tu nije bilo ničega da se nauči. Samo se isključite", rekao je Ljoris.

Totenhem u nedelju gostuje poslednjeplasiranom timu Premijer lige Aston Vili.
"Ne brinem se za vikend. Znam da ovaj tim ima kvalitet, umeće i mentalitet. Vratićemo se. Važno je da se starteri protiv Dortmunda oporave za ovu veoma važnu utakmicu, za koju smo i pre Dortmunda rekli da je krucijalna. Moramo da se vratimo na put pobeda", zaključio je Ljoris.

Izabrane vesti


tagovi

Ugo LorisPremijer ligaLiga EvropeEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara