Ljudi, ne može samo on da daje golove

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.06.18. | 14:36

"Tačno, Montanjo trese mreže, ali nedostaje nam više varijanti u napadu. Ostali igrači ne daju mnogo golova", kuka trener Aukasa

Najjače evropske lige su okončane i maltene se čitava planeta sprema za Svetsko prvenstvo u Rusiji, ali Ekvadorci previše ne mare mnogo za to. Njihova reprezentacije neće nastuptii na Mundijalu, pa su sve oči uprte u tamošnju Seriju A. Zato, usled nešto siromašnije ponude, obratite pažnju na okršaj Aukasa i Gvajakil Sitija (19.00).

Zašto?

Izabrane vesti

Aukas je bolje plasiran od Gvajakil Sitija nakon 15 kola, ali nemojte smetnuti s uma da je domaćin u blagom padu forme (poraz i remi na poslednja dva meča). Pisanja južnoameričkih medija - tačnije, reči trenera Aukasa - dodatno potkrepljuju ovu činjenicu. Luis Soler se nakon neuspeha protiv Univerzidad Katolike (0:1) požalio novinarima na neefikasnost svoje ekipe. Ironično, trenutno drugi strelac lige upravo je ofanzivac Aukasa Edson Montanjo sa 10 golova.
"Tačno, Montanjo trese mreže, ali nedostaje nam više varijanti u napadu. Ostali igrači ne daju mnogo golova. Vagner Valensija je dao četiri gola, ali sada ne možemo da računamo na njega. Ostali su postigli jedan ili dva. Potrebno je da daju pet ili šest. Ipak, sva odgovornost je na meni, ne na igračima", kazao je Soler.

Trener Aukasa dotakao se i današnjeg protivnika.
"Gvajakil je opasan, dobili su Barselonu na Monumentalu u veoma dobroj utakmici, a onda kod kuće poraženi od Makare. Sa njima se nikad ne zna. Ne smemo da se opustimo. Poštujemo svakog i probaćemo da pobedimo", rekao je on.

Naš predlog je dupla šansa u korist gostiju u kombinaciji sa golovima. Ako se pak dvoumite oko konačnog ishoda, probajte samo sa pogocima, 3-5 čini se kao prava mera. Međusobni susreti ovih timova često završavaju sa mnogo golova.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 19:00 1484 EKV 1 Aucas - Guayaquil City kmb X2&2+ 3,05
Ukupna kvota3,05

 EKVADOR 1 - 16. KOLO: 

Nedelja

Ponedeljak

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

Foto: Shutterstock


tagovi

EkvadorEkvador 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara