""
""

Ljudi, odjavljujem se sa Tvitera, odoh da treniram Pirate

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.08.17. | 10:14

Milutin Sredojević postao trener južnoafričkog Orlanda

Milutin Mićo Sredojević na novom zadatku. Pardon, starom. Posle 11 godina, srpski stručnjak vratio se na klupu Orlando Pajretsa, jednog od najpoznatijih klubova Južne Afrike.

Doskorašnji selektor Ugande, koji je s tom reprezentacijom postigao istorijski uspeh odvevši je na Kup nacija posle 38 godina, promovisan je u šefa struke kluba iz Johanesburga. Potpisao je ugovor na tri godine, zamenio Kjelija Jonevreta i na taj način se vratio u sredinu gde je bio trener još 2006, ali se zadržao samo sedam meseci.

Izabrane vesti

Popularni Mićo, koji uživa veliku popularnos u afričkom fudbalu, na zanimljiv način je rešio da se obrati javnosti posle preuzimanja Orlanda.
Želim da dokažem sebe mom fudbalskom ocu, doktoru Kozi (predsednik Orlanda, op. au), kao i armiji Orlandovih navijača, zato ću da se povučem sa Tvitera kako bih se posvetio ostvarenju ciljeva postavljenih pred mene“, objavio je na popularnog društvenoj mreži stručnjak rodom iz Prokuplja.

Pred Sredojevićem je zadatak da donese Orlando prvi trofej posle 2014 (osvojen Nedbank kup 2014), ali i da vrati Pirate u vrh južnoafričkog fudbala, s obzirom da su minule sezone, prvi put od postojanja tamošnje Premijer lige (1996) završili ispod osmog mesta na tabeli.


tagovi

međunarodni fudbalMilutin SredojevićOrlando Pajrets

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara