""
""

Loris: Totenhem ne može gore od ovoga

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.04.14. | 19:14

Francuz oštro kritikovao igru svoje ekipe, indirektno okrivio saigrače da se ne trude dovoljno

Totenhem je prošlog leta obavio transfer rok iz snova, kupovali su igrače za 100 miliona evra i opet su bili u plusu zbog prodaje Gareta Bejla. Nekoliko vrhunskih igrača je došlo na Vajt Hart Lejn i ekipa je dobila potrebnu dubinu da se značajnije bori za vrh tabele i iskoristi tranzicione sezone timova iz Mančestera i Čelsija. Ipak prva sezona Paulinja, Eriksena, Soldada, Lamele je sve samo ne zadovoljavajuća.

Jedan od retkih u londonskoj ekipi koji je zadovoljio očekivanja navijača je golman Ugo Loris, a Francuz zna i razlog zbog kojeg su Pevci loše igrali.
"Mislim da svi igrači u ekipi imaju ambicije da igraju u Ligi šampiona. Takva je i ambicija kluba. Navijači su očekivali ovo takmičenje, ali mi smo u Premijer ligi i nije lako obezbediti mesto. Ove sezone smo imali dobar start, ali smo posle poraza od Mančester Sitija izgubili malo samopouzdanja. Znamo da su ove sezone timovi iz prve petorke bili bolji od nas pa moramo da nastavimo da radimo i da se nadamo boljem sledeće sezone", rekao je čuvar mreže.

Izabrane vesti

Pitanje da li će Totenhem uspeti da se podigne posle sezone od koje su toliko očekivali brine sve navijače, a Loris veruje da će se to desiti.
"Nadam se da ćemo biti bolji. Biće teško da odigramo lošije, pogotovo protiv pet najjačih timova. Imali smo dosta loših poraza. Ove sezone smo nekad imali osećaj da smo odustali. Ne smemo da dozvolimo takvo ponašanje, moramo da pokažemo više karaktera. Ja sam takmičar i uves se trudim da dam najviše što mogu za tim, hoću da vidim i moje saigrače da rade isto", dodao je bivši golman Liona.

Totenhem je trenutno šesti na tabeli, prati ga Mančester junajted koji ima šest bodova i utakmicu manje.

(FOTO: Action images)


tagovi

Ugo LorisPremijer ligaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara