""
""

Lotar Mateus potvrdio: Drmić prelazi u Arsenal

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.04.14. | 10:25

Legendarni fudbaler u slobodno vreme odaje tajne velikih klubova

Arsen Venger je ove godine imao sreću da Olivije Žiru nije imao većih problema s povredama jer da su Jaja Sanogo i Niklas Bendtner morali da „iznesu“ sezonu Tobdžije ne bi bile na četvrtom mestu.

Navijači su očekivali da će Profesor posle prošlogodišnje megakupovine Ozila nastaviti u istom stilu, ali izveštaji iz Nemačke govore da se Francuz vratio na staro i da opet kupuje „na sniženju“ i manje poznate igrače.

Izabrane vesti

Legendarni nemački fudbaler Lotar Mateus izjavio je da su priče da će napadač Nirnberga Josip Drmić dobiti ormarić u svlačionici Emirata istinite.
„Pored toga što su se Dortmund, Mehengladbah i Leverkuzen zainteresovali kažem: Josip Drmić će preći u Arsenal“, rekao je bivši trener Partizana.

Mnogi su mislili da je ova priča čista izmišljotina kada se u prvom navratu pomenulo da je Drmićeva žena bila u Londonu kako bi našla stan za sebe i muža. Jedini problem oko te priče je da švajcarski napadač nije oženjen. Ipak Mateus je i to objasnio.
„Napravio sam grešku. Rekao sam da njegova žena traži stan, ali to je bila njegova devojka. On ima devojku devet meseci, a žive zajedno šest ili sedam. Ja sam kao novinar, čuo sam priču da će otići u Arsenal, malo sam istraživao i saznao sam da je to istina“, dodao je Nemac.

Drmić ima izlaznu klauzulu koja iznosi 4.500.000 evra i verovatno je Venger zbog toga i odlučio da ga dovede, jer igrač koji je u Bundesligi postigao 16 golova sigurno vredi više. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaNirnbergLotar MateusEvropaEngleskaArsenalJosip Drmić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara