""
""

LŠ: Barsi opet sudi “prijatelj”, UEFA eliminisala Junajtedovog dželata

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.04.13. | 20:55

Holanđanin Kujpers koji je prošle godine poklonio Kataloncima onaj smešan penal protiv Milana će deliti pravdu u revanšu protiv PSŽ. Španac sudi okršaj velikana u Torinu

 

Izabrane vesti

Iako mu je pružila javnu podršku, UEFA je očigledno precrtala truskog arbitra Čunejta Čakira posle onog skandaloznog crvenog kartona Naniju u revanš meču osmine finala Lige šampiona između Mančester Junajteda i Real Madrida. Turčin prvo nije delegiran za prve meče četvrtfinala elitnog takmičenja, a danas je izostavljen i za revanš susrete.

UEFA je za meč Barselone i PSŽ na Nou Kampu odredila holandskog arbitra Bjorna Kujpersa koji je Kataloncima ostao baš u lepoj uspomeni, ali ne i navijačima Milana i mnogim drugim ljubiteljima fudbala. On je prošle sezone u okršaju Barselone i Milana dosudio skandalozan penal za Barselonu koji im je mnogo pomogao u eliminaciji Rosonera.

Sigurno je da pristalicama pariških Svetaca nije svejedno što je pištaljka dodeljena upravo Holanđaninu.

Duel velikana evropskog fudbala u Torinu između Juventusa i Bajerna će suditi  Španac, Karlos Velasko Karbalj, okršaj Galatasaraja i Reala u stanbulu je poveren Francuzu Stefanu Lanoju, a meč u Dortmundu između Borusije i Malage, Krejgu Tompsonu iz Škotske. 


tagovi

Bajern MinhenBjorn KujpersBorusija DortmundCunejt ČakirEvropaFrancuskaGalatasarajItalijaJuventusLiga šampionaMalagaNemackaPari Sen ŽermenReal MadridŠpanijaTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara