""
""

Lučanci: Protiv Spartaka igramo utakmicu sezone

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.03.15. | 17:50

"Veličina jednog tima ogleda se u tome što, kada uđe u seriju poraza, veoma brzo pronađe model da prevaziđe takvu situaciju", poručuje trener Milovanović

Trener Mladosti Nenad Milovanović rekao je da Lučancima u goste dolazi neugodan sastav Spartaka i dodao da su Subotičani čvrsta ekipa, koja posebno disciplinovano igra u odbrani.

"Iz defanzive razvijaju kontranapade preko bokova i njihovih udarnih igrača Torbice i Milića. Ukoliko osujetimo te kontre i polukontre možemo da se nosimo sa pritiskom koji postoji u glavama igrača zbog lošeg starta u prolećnom delu prvenstva", naveo je Milovanović, ističući da njegova ekipa mora da odigra utakmicu mirno i disciplinovano.

Izabrane vesti

Šef struke Lučanaca podsetio je da je Mladost imala dva poraza, protiv Jagodine i Vojvodine, navodeći da je neophodno što pre pronaći način da se izađe iz rezultatske krize.
"Veličina jednog tima ogleda se u tome što, kada uđe u seriju poraza, veoma brzo pronađe model da prevaziđe takvu situaciju".

Bek Mladosti Igor Zonjić, koji je bio povređen, kaže da je sada potpuno spreman da pomogne saigračima na terenu i ističe da duel protiv Spartaka može potpuno da promeni dalju sudbinu kluba.
"Ovo je za nas utakmica sezone i učinićemo sve kako bismo pobedili Subotičane i uknjižili bodove", poručio je Zonjić.

Najbolji strelac plavo-belih Patrik Frajdej Eze slaže se da njegov tim očekuje veoma važna utakmica.
"Naredni susret je od izuzetnog značaja, rekao bih ključni. Ne postoji druga opcija osim pobede i tri boda na našem kontu. Spartak ima dobre igrače, znaju da igraju na rezultat, ali mi smo fokusirani na naš cilj u ovom meču - da pobedimo. Nikakvog izgovora ne sme da bude ako ne trijumfujemo u subotu," zaključio je Eze.

Utakmica 18. kola Superlige Srbije između Mladosti i Spartaka igra se u Lučanima u subotu od 13.30 sati.

(foto: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaPatrik Eze FrajdejNenad MilovanovićMladost Lučani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara