""
""

Ludi finiš Vojvodine: Trojica na probi, jedan je bivši napadač Hofenhajma! Potpisao vezista Zete! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.08.17. | 22:28

Na probnom redu na Karađorđu Korejanac In Heok Park

Vojvodina ima velika organizacione probleme, zakazana je Skupština kluba, ali šef stručnog štaba Nenad Vanić mogao bi da u finišu prelaznok roka dobije nekoliko pojačanja. Tačnije, jedno je već dobio.

Novi član superligaša sa Karađorđa postao je 23-godišnji centralni vezni Vasko Kalezić. Reč je o momku koji ima iskustvo igranja sa Kipra, a u Novi Sad stiže posle sezone provedene u golubavčkoj Zeti. Za taj klub je u prethodnoj sezoni odigrao 23 meča i postigao četiri gola.

Izabrane vesti

Međutim, nije to najzanimljivija vest iz Srpske Atine. Na probnom radu u Vojvodini je napadač iz Južne Koreje In Heok Park. Azijat visok 185 centimetara kao tinejdžer je stigao u Evropu. Kupio ga je Hofenhajm, ali je vreme uglavnom provodio na pozajmicama. Nosio je dres trećeligaša Frankfurta, a zatim slovenačkog Kopra... Napadač iz Južne Koreje danas je obukao dres Vojvodine i igrao u prijateljskom meču protiv tima iz Kuvajta. Oni koji su gledali meč kažu da je ostavio sasvim pristojan utisak.

Pored bivšeg napadača Hofenhajma na probi u Vojvodini su Deni Pavlović i Ognjen Đelmić...

Pavlović je poznat ovdašnjim ljubiteljima fudbala, pošto je branio boje Čukaričkog i Voždovca. Sa druge strane Ognjen Đelmić je 29-godišnji krilni vezista rođen u Zenici. Nekadašnji omladinski reprezentativac Bosne je u prošloj sezoni igrao za Debrecin.

 


tagovi

Deni PavlovićEvropaNenad VanićSrbijaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara