"Rajmon Domenek"
"Rajmon Domenek"

Ludi stručnjak Remon Domenek: Francuska je kriva za rat u Ukrajini!

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.06.14. | 19:02

''Eh, da su nas dobili'', kaže bivši selektor Trikolora koji je povezao ishod baraža za Mundijal sa izbijanjem krize na istoku Evrope

Rajmon DomenekU Brazilu se kotrlja lopta, a u Ukrajini besni rat. A moglo je bez pucnjave u Kijevu, Donjecku i drugom gradovima nekadašnje sovjetske republike. Makar tako tvrdi bivši selektor Francuske Remon Domenek, samo što bi u tom slučaju verovatno svi u zemlji Gala bili uplakani jednako kad je Trikolore vodi upravo ovaj čovek.

Da li se samo sažalio nad sudbinom Ukrajinaca ili ga još prate duhovi prošlosti, pa ne može da se pomiri sačinjenicom da je Didije Dešam uspešniji od njega, tek Domenek je „mrtav-gladan“ izjavio da mu je đao što Konopljanka i društvo nisu na Prvenstvu sveta. Razlog je u činjenici da je u baražu Ukrajina poklekla pred Francuzima, iako je dobila prvi susret (2:0), ali je izgubila u Parizu 0:3.
Ukrajinci su posle 2:0 u prvom meču mislili da su se kvalifikovali. Da su nas izbacili, ima li bi o čemu da misle ovih dana. Pričali bi: „idemo na Mundijal, daj da pričamo o nečemo drugom, a sa Rusima ćemo da se obračunamo na terenu“. Nehotice, možda smo baš mi odgovorni što je u Ukrajini izbila kriza. Kad vidim šta se dešava u toj državi, osećam se deprimirano. Eh, da su nas Ukrajinci dobili...“, rekao je Domenek.

Izabrane vesti

Da podsetimo, reč je o kontroverznom stručnjaku koji sastav ekipe bira na osnovu položaja zvezda, koji je svoju devojku zaprosio pred TV kamerama, a koji se na klupi Francuza nije proslavio, pa posle njihove katastrofe na Mundijalu u Južnoj Africi  nazvao igrače – „imbecilima“.

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Ukrajinareprezentativni fudbalRajmon Domenekmeđunarodni fudbalFrancuskaEvropaBrazil2014EBrazil2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara