""
""

Ludnica u Čikagu, stigli Basti i Ana: Veljko Paunović isti Gvardiola (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.03.17. | 09:46

Fantastičan doček nemačkom asu u Americi

Počelo je! Bastijan Švajnštajger je na prečac osvojio Amerikance. Bar one koji žive u Čikagu.

Nekadašnji kapiten reprezentacije Nemačke doputovao je jutors u grad vetrova, gde će narednih godinu dana igratio za tamošnjeg MLS ligaša, Fajerse, na čijoj klupi sedi srpski stručnjak Veljko Paunović.

Izabrane vesti

Švajnštajger je u Ameriku stigao zajedno sa suprugom Anom Ivanović, a izazvao je pravu pometnju na aerodrom „O’Hare“. Nekoliko stotina navijača ga je sačekao i priredilo nezaboravnu dobordošlicu, uzvikujući njegovo ime, insistirajući na fotografijama, selfijima, autogramima.

Strpljivo, kako i dolikuje njegovom karakteru, 32-godišnji vezista je svima izašao u susret, a da navijači od njega očekuju velike stvari u novoj sezoni videlo se po tome što su pojurili za autom, dok je napuštao aerodromsku zgradu.

Pogledajte kako je to izgledalo...

Nešto ranije, u razgovoru za Njujork tajms, Bastijan Švajnštajter je rekao da je još „gladan fudbala“, da „otvara novo poglavlje u karijeri“, ali da ije presudnu ulogu u njegovom dolasku u Čikago imao naš Veljko Paunović. Ključnim se ispostavio dijalog nekadašnjeg selektora zlatnih Orlića sa tadašnjim članom Mančester junajteda, iz novembra prošle godine, u jednom engleskom restoranu.
Imali smo ugodan razgovor. Podseća me na Pepa Gvardiolu po načinu na koji želi nda igra njegov tim i akakve ideje vezane za fudbal ima. Bio sam impresioniran. To je presudilo da dođem. Nikad nisam sumnjao u svoj kvalitet. Omogućite mi da ga pokažem i ja ću vam doneti bolje rezultate“, izjavio je, između ostalog Bastijan Švajnštajter.

Prema pisanju američkih medija, njega dana očekuju lekarki pregledi i zvanično predstavljanje, a ukoliko rezultati testova budu povoljni debi u dresu popularnih Vatrogasaca moguć je već u subotu protiv Montreala na domaćem terenu. 

 


tagovi

Veljko PaunovićMLS ligameđunarodni fudbalČikago FajerBastijan Švajnštajger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara