""
""

Luka Jović i Torino - baš je vruće!

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.12.15. | 10:50

Nikola Lazetić otkrio italijanskim medijima da pregovori Crvene zvezde i Bikova idu u dobrom smeru

Torino je odavno zabacio udicu, a u italijanskom prvoligašu rade uporno na tome da upecaju supertalentovanog napadača Crvene zvezde Luku Jovića! Italijanski mediji odavno su počeli da spekulišu kako su Bikovi spremni da izdvoje pet miliona evra za usluge jednog od najtalentovanijih napadača Srbije. I čini se da su na dobrom putu da završe transfer.

To je u razgovoru za prestižni Tutosport priznao nekadašnji igrač Torina, koga isti list predstavlja kao agenta Luke Jovića. Verovatno je nekadašnji reprezentativac Srbije posrednik u potencijalnom transferu, pošto brigu o karijeri Luke Jovića vodi agencija LIAN Sport.
„Razgovarali smo sa predstavnicima Torina u Beogradu. Operacija Jović je uveliko u toku. Pregovori odlično napreduju. Međutim, problem bi mogla da predstavlja činjenica da su za Jovića zaintereasovani i pojedini klubovi iz Engleske“, rekao je Nikola Lazetić.

Izabrane vesti

Najmlađi strelac debitant u istoriji Crvene zvezde ove jeseni je u senci Uga Vijeire i Predraga Sikimića. Crveno-beli su prodali 70 posto ekonomskih prava na Jovića, tako da srpski šampion neće preterano profitirati od budućeg transfera.

Inače, Tutosport Jovića predstavlja kao senzaciju srpskog fudbala i modernog napadača koga Crvena zvezda teško može da zadrži.

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

TorinoSrbijaSerija ANikola LazetićLuka JovićItalijaEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara