"Lukač asistira "
"Lukač asistira "

Lukačeva asistencija preko celog terena i bomba Mezenge vode Ahisar na treće mesto! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.11.15. | 14:26

Izuzetan potez bivšeg Partizanovog golamna u 57. minutu duela sa Bursom

Lukač asistira Ugo Rodaljega je igrač utakmice između Ahisara i Burse. Bivši fudbaler Vigana i Fulama postigao je dva gola u pobedi kluba iz Manise, ali mu je kod drugog pogotka pomoglo "maslo" bivšeg golmana Partizana Milana Lukača!  Balaš Džudžak je smanjio pred kraj meča na 2:1, ali je pobedu domaćina osigurao bivši fudbaler Zvezde Bruno Mezenga u 85. minutu udarcem u same rašlje - 3:1.

Najatraktivniji momenat meča desio se u 57. minutu. Lukač je ispucao je loptu iz svog šesnaesterca koja je preletela čitav teren, prevarila defanzivca Burse Canera Osmanapašu, a Rodaljega je iskoristio svoj ubilački gen i pogodio za veliki trijumf Ahisara.

Izabrane vesti

Istina, gosti su imali veći posed lopte, ali su šutevi koje su slali ka golu Lukača bili neprecizni, pa je od njih deset samo četiri išlo u okvir gola. Lukač nije uspeo da skine jedan hitac Džudžaka, ali jeste da asistira za u akciji kod drugog gola i taj potez, uz fantastičan gol bivšeg fudbalera Zvezde Bruna Mezenge u samom finišu meča, vodi Ahisar vodi na visoku treću poziciju na tabeli.

Klub iz Manise sada ima 23 boda i nalazi se na samo tri boda daleko od prvoplasiranog Galatasaraja, koji, doduše, ima utakmicu manje. Lukač je, dakle, pokazao da zna da asistira, a od ruke mu ide i njegov primarni posao pošto je na 12 mečeva primio 11 golova, što je treći najbolji skor u ligi.



 

SUPER LIG, 12. KOLO

Subota:

Ahisar - Bursa 3:1 (1:0)
/Rodaljega 40, 57, Mezenga 85 – Džudžak 82/

16.00: Mersin - Fenerbahče
18.00: Kajzeri - Kasimpaša
19.15: Galatasaraj - Antalija

Nedelja:

13.00: Konja - Eskišehir
13.00: Osmanli - Rize
15.30: Trabzon - Genčlerbirligi
18.00: Bešiktaš - Sivas

Ponedeljak:

19.00: Gacijantep - Istanbul

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Printskrin)


tagovi

TurskaSuper ligMilan LukačEvropaBursasporBruno Mezenga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara