""
""

Lukas Moura ide u Malagu?!

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.12.17. | 14:32

Skupoceni Brazilac na meti davljenika u Primeri

E ovo je već šokantan transfer! Bez obzira što je kvalitetan fudbaler, Brazilac Lukas Moura nema više budućnost u Pari Sen Žermenu i mora da razmisli o promeni sredine ove zime.

Izabrane vesti

Fudbaler za kojeg su Sveci izdvojili ravno 40.000.000 evra u januaru 2013. godine izgubio je mesto dolaskom Mbapea i Nejmara, a pošto želi da se bori za odlazak na Mundijal u Rusiju moraće da prihvati neku od ponuda. Za sada je najkonkretnija španska Malaga, pretposlednji tim Primere koji se bori za opstanak.

Dobro obavešteni Radio Monte Karlo objavio je da su čelnici kluba iz Andaluzije već započeli pregovore sa fudbalerom oko šestomesečne pozajmice. Ideja je da ukoliko obe strane budu zadovoljne aranžmanom, a Malaga opstane u eliti, Moura bude otkupljen sledećeg leta, ali o tom potom.

Sa ponudom je upoznat i Pari Sen Žermen, koji se ipak najviše pita u celoj priči, a šanse su vrlo izgledne da će Sveci da se odreknu brazilskog ofanzivca (ugovor do juna 2019. godine) koji je ove sezone zabeležio po gol i asistenciju na pet nastupa. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Lukas MouraMalagaPari Sen ŽermenPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara