Ma, ko drugi nego Tijana - najbolja na svetu!

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.10.18. | 15:20

Nema joj ravne - naš korektor je MVP

Najbolja igračica na upravo završenom Svetskom prvenstvu je - Tijana Bošković!

Pa, zar je neko sumnjao. Tića je odabrana za MVP-a Svetskog prvenstva u Japanu. Postigla je 26 poena u velikom finalu. Briljirala je tokom celog šampionata. Udarala iz svih pozicija. Imala je pred finale prosek dobijenih poena od preko 50%. Pa to ne može niko osim nje!

Izabrane vesti

Pokazala je Tijana da je najbolja, pokazala je da je bolja od fenomenalne Egonu koja nas je toliko mučila.  Bio je to sudar titana, sudar neverovatnih igračica, ali Tijana je ta koja ide kući sa trofejom svetskog šampiona. I to je nešto što niko ne može da joj oduzme.

Nekako u finalu Boškovićeva nije bila na svom nivou tokom prva tri seta, ali je onda Zoran Terzić pozvao Maju Ognjenović, povukao potez vredan zlata i rekao - sve lopte na Tijanu!

Ušla je polako u ritam Tijana na početku četvrtog seta, počela sve da pogađa, briljirala je u poslednja dva seta i uz fenomenalnu Brankicu Mihajlović odvela je Srbiju do istorijskog zlata.

Nije na kraju izabrana u najbolju petorku, to je bio i mali ustupak Paoli Egonu, ali na kraju je MVP nagrada otišla u jedine moguće ruke.

Ovu titulu nisu mogli da joj otmu i oduzmu. 

Foto: FIVB


tagovi

Tijana Boškovićženska odbojkaška reprezentacija SrbijeSvetsko prvenstvo za odbojkašice 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara