"Bredli Bil zakucava Atlantu"
"Bredli Bil zakucava Atlantu"

Mađioničari očarali Atlantu - Bil na jednoj nozi i Vol s povređenim ručnim zglobom očitali lekciju Hoksima! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.05.15. | 22:40

Evo brejka na startu polufinalne serije...

Bredli Bil zakucava Atlantu

Košarkaši Vašingtona nastavljaju tamo gde su stali protiv Toronta pre samo nedelju dana. Reptorse su počistili bez izgubljenog meča, a onda je najboljem timu Istočne konferencije skinuo skalp. I to na gostovanju – 104:98 (37:26, 26:27, 20:28, 15:23)!

Imali su gosti iz prestonice ogromnih kadrovskih problema tokom utakmice, Atlanta je u poslednjoj deonici uspela čak i opasno da se približi, ali ekipa Rendija Vitmana znalački je izašla na kraj sa svim izazovima i ostvarila vrlo važnu pobedu.

Izabrane vesti

A verujte – izazovi su bili prilično veliki. Prvo je Bredli Bil doživeo povredu skočnog zgloba, nakon što je nezgodno zgazio Horfordovo stopalo, da bi potom Džon Vol doživeo povredu ručnog zgloba, posle nezgodno pada na parket. Ali i  jedan i drugi uspeli su da pređu granicu bola, osvete se protivniku i vrhuskim rolama do kraja utakmice odbiju nalete Atlante, koja je uprkos maloj razlici na kraju ipak šutirala 5/28 iz igre u poslednjoj četvrtini. Bil je meč završio sa 28 poena i sedam skokova, dok je Vol dodao 18 poena, sedam skokova i 13 asistencija, uključujući i vrlo važno dodavanje Marsinu Gortatu u samom finišu susreta, kojim je stavljena tačka na pobedu. Inače, pouzdani centar imao je po 12 poena i uhvaćenih lopti...

Kod domaćina Demare Kerol postao je prvi igrač Atlante još od Dominika Vilkinsa koji je uspeo da postigne 20 i više poena na pet vezanih mečeva u plej-ofu, a uknjižio je 24 poena, Horford je dodao po 17 koševa i skokova, uz sedam asistencija, dok je Pol Milsap ubacio 15 poena, uhvatio 12 lopti i podelio osam dodavanja. Ali, sve to nije bilo dovoljno da se pobedi tvrdoglavi gost.

Pero Antić je na terenu proveo devetnaest i po minuta i za to vreme upisao je po pet poena i skokova.

Naredni susret dva tima na programu je u noći između utorka i srede, a domaćin je ponovo Atlanta.

(FOTO: Action Images)

 


tagovi

Pol MilsapNBA ligaDžon VolBredli BilAtlanta HoksAl Horford

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara