""
""

Magija iz nehata: Hteo sam da centriram!

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.11.16. | 09:19

Sjajni argentinski vezista nije želeo da priča o svom nekom spektatkularnom umeću, već je priznao da je imao sasvim drugu nameru

Dijego Peroti je sinoć protiv Viktorije Plzenj bio strelac jednog od najlepših golovova na Starom kontinentu u ovoj sezoni, pošto je njegova fenomenalna rabona prevarila Matuša Kozačika, lobovala ga i odsela u mreži

Izabrane vesti

Ipak, sjajni argentinski vezista nije želeo da priča o svom nekom spektatkularnom umeću, već je priznao da je imao sasvim drugu nameru.
"Istina je da je trebalo da bude centaršut, ali je pritom bio i gol, koji je pomogao timu da dođe do vredne pobede. Bilo je važno i za mene, pošto sam ove sezone postigao gol samo sa bele tačke", iskren je bio Peroti.

RABONAAA!!! Božanska golčina Rominog majstora, na ovome bi i Toti pozavideo! (VIDEO)

Roma je kolo pre kraja grupne faze Lige Evrope obezbedila plasman u 1/16 finala i to sa prvog mesta u grupi E.
"Znamo da imamo veliki tim i svi oni koji uđu sa klupe takođe čine dobre stvari, svi moramo da budemo koncentrisani i da pružamo sve od sebe. Pokazali smo koliko je teško igrati sa ovakvom Romom, uvek moramo da budemo na ovom nivou. U svim takmičenjima idemo na pobedu, mislim da imamo tim koji je u stanju da to učini, ali ne rečima, već na terenu. Želimo sve da osvojimo", rekao je Peroti.

Roma u Seriji A zaostaje sedam bodova za vodećim Juventusom, a u narednom kolu (nedelja 20.45) na svom terenu dočekuje slabašnu Peskaru.

(FOTO: Action images)


tagovi

Dijego PerotiEvropaItalijaLiga EvropeRoma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara