""
""

Majkl Oven ne veruje u Vengerov tim: Vidim samo grupu osrednjih igrača

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.09.13. | 10:40

“Njihov jedini vrsni igrač je Mesut Ozil“, rekao je bivši vunderkid Liverpula

Nekada jedan od najvećih talenata evropskog fudbala, a sada kolumnista britanskog Dejli Telegrafa – Majkl Oven je loptu zamenio olovkom (ili tastaturom, kako vam više odgovara), zbog čega je napisao svoj komentar o tome kakve su šanse Arsenala da osvoji Premijer ligu. Ekipa Arsena Vengera trenutno se nalazi na čelu zajedno sa Totenhemom, međutim, bivši vunderkid Liverpula ne veruje u uspeh Tobdžija.
“Još od kako je sezona počela bilo mi je jasno da Arsenal nema kvalitet da osvoji titulu. Čelnici kluba prvo nisu želeli da troše veliki novac, a onda su doveli skupoceno pojačanje poslednjeg dana prelaznog roka. Kada pogledam sastav vidim skupinu osrednjih igrača, ali ne kvalitet za jednu od prve četiri pozicije“, napisao je Oven, koji je potom dao svoje stručno mišljenje o kvalitetu startne postave:
“Vojćeh Šćešnji je sposoban, ali sigurno je da bih pre odabrao nekog golmana kojeg nude drugi velikani Premijer lige. Što se odbrane tiče, nije loša, ali nijedan igrač nema šansu da se nađe u najboljoj postavi lige. Kada pogledam kakve igrače imaju ostali klubovi iz samog vrha, jasno je da nijedan igrač Arsenala ne bi mogao da se nađe u prvih 11 Premijeršipa. Mesut Ozil je jedini vrsni igrač koji bi imao šansu“, zaključio je Oven.

(FOTO: Action Images)

Izabrane vesti


tagovi

Arsen VengerArsenalEngleskaEvropaMajkl OvenPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara