Makabi se pribojava jermenske publike i temperature

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.08.18. | 15:56

Pjunik pokazao da je ozbiljan činjenicom da je prvi klub iz svoje zemlje koji je došao do 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope

Makabi je bio prevelik zalogaj za Radnički, a da li će i za Pjunik? Ponos Izraela gostuje večeras u Jerevanu u okviru prvog meča 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Zanimljivo, posle prvog evropskog gostovanja u Srbiji, Makabi će još jednom igrati u zemlji u kojoj ranije nije, u Jermeniji.

I pribojava se meča protiv Pjunika. Na zvaničnom sajtu kluba ističe se da se u vreme utakmice očekuje 28 stepeni celzijusa, što bi moglo da predstavlja problem četi Vladimira Ivića, a dodatnu poteškoću Izraelci očekuju od publike. Očekuje se da stadion Vazgen Sargsjan kapaciteta 14.000 mesta bude sasvim dobro popunjen, jer su pristalice Pjunika u zanosu pošto su njihovi miljenici postali prvi jermenski tim koji je došao do 3. runde kvalifikacija za Ligu Evrope.
"Pjunik je snažan tim, poseduje vredne radnike na terenu, koji se bore za svaku loptu. Kvalitetni su u svim linijama, ali spremni smo", kratko je pred susret poručio Ivić.

Izabrane vesti

Makabi je još neporažen ove sezone, pošto je ostvario dve pobede i dva remija u dvobojima sa Ferencvarošem i niškim Radničkim, dok je krajem jula osvojio Superkup Izraela minimalnim trijumfom nad Beitarom.

Što se Pjunika tiče, on je u sezonu ušao sa novim trenerom Andrejom Talalajevim, koji je već postigao uspeh dolaskom u treću rundu. Malo ko je očekivao da petoplasirani tim iz prošlosezonskog prvenstva Jermenije može da izbaci makedonski Vardar, ali je Pjunik sa dve pobede prošao dalje. Nije se verovalo ni u uspeh protiv kazahstanskog Tobola, koji je izbačen zbog gola u gostima. Sada se čini da je Makabi prevelik zalogaj, ali ako nešto znamo, to je da se Pjunik neće predati bez borbe... To je dokazao.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 18:00 6529 LE K Pyunik - Maccabi T.A. ug 0-2 1,47
Ukupna kvota1,47

KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE - 3. KOLO

Utorak
18.00: (5,60) Pjunik (3,35) Makabi (1,65)

*** kvote su podložne promenama

FotoStar Sport


tagovi

PjunikMakabi Tel Avivsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara