Makgregor protiv Gatjea?

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.02.20. | 15:17

Irski fajter vraća se u laku diviziju i oprezno bira protivnike ne bi li se ponovo na kraju dohvatio sa Nurmagomedovim

Jedan od najpoznatijih, ako ne i najpoznatiji MMA borac današnjice, a svakako najbogatiji, Konor Makgergor samo što nije postigao dogovor za narednu borbu u UFC-u u cilju da u skorije vreme dobije eventualno priliku za šampionsku borbu. Ali i da se osveti za poniženje Habibu Nurmagomedovu, i dalje vladaocu lake težinske divizije.

Upravo zbog Dagestanca irski fajter će se vratiti u laku kategoriju, a naredni protivnik će mu, po svemu sudeći biti opasni Džastin Gatje sa kojim bi trebalo da ukrsti rukavice već naleto. U pitanju je 31-godišnji borac iz Arizone, u osnovi rvač, trenutno četvrti u redu za borbu za prvakom. Sa 31 godinom života ima 23 MMA borbi i 21 pobedu od čega 18 nokautom, te jednu submisijom.

Izabrane vesti

"Evo me, pušim moj CBD i čekam da me Konor više opali po faci. Ajde, čoveče da se pobijemo!", poslao je nedavno Amerikanac šaljivu video poruku Makgregoru.

Irac je, čini se bio odušeljen istom, naglasivši da izuzetno ceni Gatjea:
"Džastin je odličan momak i borac. Vidim da mu je baš stalo do borbe, da se baš zagrejao. Tako sam se i ja osećao ranije, potpuno ga razumem. Svakako je na spisku, on bi definitivno moga da bude sledeći"

Makgregor će za raspolaganje za mečeve biti tek za jubilarni UFC 250 koji se održava na Dan pobede nad fašizmom, 9. maja u Sao Paulu. Pre toga, na UFC 249 Nurmagomedov 18. aprila u Bruklinu brani tron od paklenog udarača iz Kalifornije, Tonija Fergusona. Zanimljivo je da bi Makgregor mogao da bude rezervna varijanta ukoliko neko od ova dva borca iz nekog razloga otkaže meč.

Da podsetimo, Irac je 18. januara u Las Vegasu razorio prezrelog Donalda Seronea posle samo 40 sekundi okršaja.

(Foto: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara