"Ezekijel Garaj"
"Ezekijel Garaj"

Malaga nokautirala Valensiju... Ali stvarno (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.04.17. | 14:59

Ezekijel Garaz završio u bolnici

Ezekijel GarajOva sezone je svakako završena za Valensiju. Jedino se traži dobra podloga za narednu sezonu. Ali barem po onome što smo videli na Rozaledi moraće navijači Valensije još da se strpe pre no što dočekaju da njihov klub opet zaliči na nešto sa smislom. U 33. kolu Primere Malaga je sve njih podsetila koliko su u stvari loši Slepi miševi - 2:0.

Resio je načeo goste pošto je posle centaršuta Havija Ontiverosa lako umakao neopreznom Toniju Latu i glavom zakucao loptu iza leđa Dijega Alvesa zakucanog na gol liniji. Samo četiri minuta kasnije Malaga je i duplirala prednost. Sandro Ramirez je bio egzekutor. Ezekijel Garaj žrtva. Prvi Ramirezov projektil pogodio je Garaja u glavu. Odmah je bilo jasno da situacija nije naivna. Argentinac je kao pokošen pao na zemlju. Ramirez je opalio još jednom. Pogodio je Elijakima Mangalu, ali ovaj put samo u leđa, pa je lopta promenila smer i prevarila Alvesa.

Izabrane vesti

Garaj je još ležao na zemlji. Nije ni ustajao više. Sa terena je odnesen na nosilima sa kragnom oko vrata. Mada za sada nema informacija o nekim trajnim posledicama. Nadamo se da ih neće ni biti.

PRIMERA - 33. kolo:

Petak:

Sevilja - Granada 2:0 (1:0)
/Ganso 4, 46/

Subota:

Malaga - Valensija 2:0 (2:0)
/Resio 36, Sandro Rairez 40/

16.15: Viljareal - Leganes
18.30: Osasuna - Hihon
20.45: Espanjol - Atletiko Madrid

Nedelja:

12.00: Sosijedad - La Korunja
16.15: Selta - Betis
18.30: Las Palmas - Alaves
20.45: Real Madrid - Barselona

Ponedeljak:

20.45: Eibar - Bilbaotabela Primere

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaEzekijel GarajMalagaPrimeraŠpanijaValensija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara