"Torgan Azar"
"Torgan Azar"

Mali Azar na radaru Premijer lige: Arsenal ponudio 17.000.000, Borusija traži duplo

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.05.17. | 08:39

Belgijanac bi mogao u London, gde već igra njegov stariji brat

Torgan AzarBraća Azar zajedno u Premijer ligi? Možda istovremeno i u Londonu. Eden žari i pali u dresu Čelsija, a sudeći prema poslednjim nagoveštajima, njemu bi u glavnom gradu Velike Britanije trebalo da se pridruži dve godine mlađi Torgan.

Ofanzivni vezni Borusije iz Menhengladbaha jedan je od igrača koji se dovodi u vezu sa Arsenalom, koji traži pravu „desetku“ - mada je kod Arsena Vengera polivalentnost posebno cenjena osobina, a 24-godišnji vezista može da odgovori zahtevima na više pozicija - i postoje šanse da Belgijanac u predstojećem prelaznom roku završi na Emiratima.

Izabrane vesti

Nekoliko uticajnijih belgijskih medija prenelo je vest i interesovanju Arsenala, poduprtu saznanjem da su Tobdžije u Nemačku poslale ponudu vredu 17.000.000 evra. I da je ona odbijena. Navodno, Borusija iz Menhengladbaha traži bar duplo više. Dakle, 34.000.000. Što svakako za Arsenal nije problem, ali da li Torgan Azar vredi baš toliko novca?

U međuvremenu, ponudu je dostavio i Everton - ne navodi se koja suma je u pitanju - ali je istog časa odbijen.

Torgan Azar je, inače, od 2012. do 2015. bio pod ugovorom sa Čelsijem, koji ga je kupio iz Lensa, samo nekoliko dana pošto je iz Lila doveo njegovog brata Edena. Istini za volju, na dve godine mlađeg ofanzivca nikad stvarno nije računao, zato ga je slao za pozajmice. Najpre u Zulte Varegem gde je nagovestio velike mogućnosti, da bi pre dva leta Maks Eberl, sportski direktor Borusije odlučio da ga trajno otkupi i dovede u Menhengladbah za 8.000.000 evra.

Sad ga ceni skoro četiri puta skuplje. Uz napomenu, Torgan se često muči s povredama, pa će Arsenal, ako ga stvarno želi, sigurno uspeti da obori cenu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Torgan AzarPremijer ligaNemackaEvropaEngleskaBorusija MenhengladbahArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara