Malo vedrine u Humskoj 1: Miletić igra derbi

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.09.18. | 08:53

Štoper Partizana biće kažnjen dve utakmice zabrane igranja zbog isključenja protiv OFK Bačke

Posle serije uglavnom loših, konačno i jedna dobra vest za Partizan. Defanzivac crno-belih, Nemanja R. Miletić biće na raspolaganju Zoranu Mirkoviću za, u ovom trenutku, možda i ključnu utakmicu do kraja jesenje sezone, večiti derbi 22. septembra u Humskoj 1.

Miletić će danas, odlukom Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije biti, najverovatnije, kažnjem dve utakmice zabrane igranja, zbog toga što je protiv OFK Bačke namerno udario Milana Makarića. Kaznu će izdržati tako što se neće „skidati“ za gostovanje Proleteru u Novom Sadu (15. septembra), s tim da je novost u celoj priči odluka Zajednice Superlige da odloženi meč Partizana i Rada zakaže za 19. septembar, pa će tako 27-godišnji defanzivac za duel sa Crvenom zvezdom biti „čist“.

Izabrane vesti

Prisustvo Miletića u odbranu dragoceno je za sadašnji sastav crno-belih, pogotovo što je reč o fudbaleru koji je pokazao da jednako dobro može da odgovori zahtevima na štoperskoj ili poziciji desnog beka. Što dalje otvara dodatne mogućnosti treneru Mirkoviću za sudar sa liderom na tabeli. Dotad bi iz povreda trebalo da „izađu“ crnogorski reprezentativci Marko Janković i Aleksandar Šćekić.

Okršaj Partizana i Crvene zvezde, 158. u prvenstvu, zakazan je za 22. septembar u Humskoj 1.

FOTO: Star sport


tagovi

Nemanja R. Miletić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara