""
""

Maluda još nije upoznao Rafu Beniteza iako je ovaj u klubu već 56 dana

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.01.13. | 18:30

Francuz koji je u nemilosti engleskog kluba i trenira sa mladim timom se šali na svoj račun rečima da ima 12-mesečnu predsezonu

 

Izabrane vesti

Neverovatno ali istinito. Bez obzira što  je bio jedan od ključnih igrača Čelsija u pohodu ka tituli evropskog prvaka, za Florana Maludu više nema mesta u prvom timu. Kada  se uprava kluba odlučila za podmlađivanje tima Maludi je rečeno da je slobodan u izboru nove sredine.

Međutim transfer nije realizovan i Francuz je ostao u klubu. Ove sezone nije odigrao nijedan meč za Čelsi (ne nalazi se u protokolu igrača za Premijer ligu), iako mu je nedeljna plata 100.000 funti.

Maludin status je zamrznut za vreme Roberta di Matea, a po dolasku Rafaela Beniteza ništa se nije promenilo. Upitan od strane novinara da prokomentariše situaciju u kojoj se nalazi šaljivim tonom je rekao:
„Imam 12-mesečnu predsezonu“.

Prošlog leta Maluda se nalazio pred vratima Santosa, ali transfer nije realizovan. Tokom januarskog prelaznog roka za ovog 32-godišnjeg bivšeg reprezentativca Francuske nije stigla nijedna ponuda i svi su izgledi da će ostati u Londonu do leta kada mu ističe ugovor.

Maluda trenutno trenira sa mladim timom Čelsija i uprkos činjenici da je degradiran, njegovo ponašanje je za svaku pohvalu.

(FOTO: Action images)


tagovi

ČelsiEngleskaEvropaFloran MaludaPremijer ligaRafa Benitez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara