""
""

Mamiću prekipelo, šut karta za pijanicu Samira

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.11.13. | 21:40

"On više nikada neće zaigrati za prvi tim Dinama", poručili su sa Maksimira

Prvi čovek zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić izgubio je strpljenje i udaljio Brazilca Samira iz ekipe! Ovu informaciju potvrdio je privremeni trener Modrih Zoran Mamić i objasnio odluku kluba.

"Zbog iskazivanja nepoštovanja prema klubu i saigračima odlučili smo da ga udaljimo iz ekipe. On više nikada neće zaigrati za prvi tim Dinama", poručio je Mamić.

Izabrane vesti

Zagrebački klub je više godina trpeo nedolično ponašanje brazilskog veziste, a sve u cilju kako bi se na njemu nešto zaradilo prilikom prodaje, međutim, kap je prelila čašu nakon što je Brazilac počeo da se opija i sve češće vreme provodi po diskotekama.

Naravno, bez kvalitetnih priprema Samir nije bio spreman za novu sezonu, ali su ga treneri često, a zna se i zašto, gurali u prvi plan. Uostalom, nešto slično radio je i bivši selektor Hrvatske Igor Štimac.

Bilo kako bilo, Dinamo napušta igrač koji je u Zagreb stigao 2007. godine. Za šest godina provedenih na Maksimiru Brazilac je dva puta poneo titulu najboljeg igrača šampionata, a dres Kockastih oblačio je četiri puta. Najnovije informacije govore da je za njegove usluge zainteresovan brazilski Internasional.

(foto: Action Images)


tagovi

Evropameđunarodni fudbalSamir

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara