""
""

Mančester priprema teren za transfer bombu: Ibrahimović je rođen da bi igrao za Junajted (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.03.15. | 15:40

„Nas u Old Trafordu nije briga ko ste i koga volite, interesuje nas samo ono što radite na terenu i uticaj koji imate na dešavanja u klubu“, kaže bivši golman Crvenih đavola Piter Šmajhel

Holandija, Italija, Španija, Francuska, ali nikad Nemačka i - Engleska. Mada, ukoliko se obistine najave sa Ostrva možda pred kraj veličanstvene karijere Zlatan Ibrahimović zaigra u Premijer ligi. Naravno, za sada je sve na nivou pretpostavki, međutim, u slučaju švedskog reprezentativca sve je moguće, pa tako i da se na kraju sezone preseli u Mančester junajted.

Dan pošto je postigao jedan od najčudniji golova u karijeri, ostrvski mediji preneli su da je za napadača Pari Sen Žermena zainteresovan Mančester junajted. Sve u svetlu informacije da menadžer Luj van Gal ne planira da otkupi ugovor Radamela Falkaa od Monaka, pa se okrenuo drugim rešenjima. A, kako nije uspeo da minulog leta dovede Edinsona Kavanija, možda u predstojećem prelaznom roku bude imao više sreće sa u najmanju ruku atraktivnijim špicem Parižana.

Izabrane vesti

Takvu ideju zagovara i bivši golman Crvenih đavola Piter Šmajhel.
Ono što Ibrahimović radi za PSŽ je neverovatno. Ekipa iz Pariza je prepoznatljiva baš po Zlatanu, reč je o igraču koji preuzima odgovornost. Prošlog leta bilo je reči o tome da bi mogao da dođe u Mančester junanjted i tad sam rekao da je Zlatan stvoren za taj klub. On je jednstavno rođen da bi igrao za Mančester“, stav je Šmajhela u izjavi za Lekip.

Prema njegovoj oceni, Ibra bi u Engleskoj imao status jedne od glavnih zvezda, kao neki od bivših saigrača danskog golama.
Nas u Mančesteru nije briga ko ste i koga volite, interesuje nas samo ono što radite na terenu i uticaj koji imate na dešavanja u klubu. Ukoliko to ne poštujete onda odlazite, ali u Mančesteru ste ličnost. Dejvid Bekam i Erik Kantona su bili na tom nivou da i - kad su nas napuštali - bili na na vrhuncu karijere. Na stotine igrača pokušava da bude nalik njima dvojicu, ali ne uspevaju, jer nisu jake ličnosti. Zato je ovo Mančester, klub koji igračima daje slobodu, ali od njih zahteva odgovornost“, deluje kao da Šmajhel pokušava da ispipa puls Ibrahimovića, koji ima ugovor sa Svecima do juna 2016. godine.

Čeka se odgovor iz Pariza.

(FOTO: Action images)


tagovi

Zlatan IbrahimovićTransferiPremijer ligaPiter ŠmajhelPari Sen ŽermenLiga 1FrancuskaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara