"Roberto Mančini"
"Roberto Mančini"

Mančiniju se smučilo da gleda u leđa Juventusu, Tohiru ne veruje i - odlazi?

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.05.16. | 10:45

Osim ako mu predsednik ne garantuje novac za skupa pojačanja u letnjem prelaznom roku

Roberto MančiniŽofri Kondogbija, Ivan Perišić, Miranda, Stevan Jovetić, Adem Ljajić... Ali Roberto Mančini nije zadovoljan. Igrački Inter - i tu je potpuno u pravu - ne može ni da priđe Juventusu. Napoli i Roma nisu tako daleko, ali jesu kvalitetniji. Delom i zbog Mančinijevih odluka u ranijim prelaznim rokovima. Međutim, to je prošlost, a sadašnjost govori da ni budućnost neće biti svetla ako Nerazuri ponovo ne zavuku ruku u džep i dodatno ne osnaže tim.

Erik Tohir je najavio da hoće, ali šef struke je prvi koji nije ubeđen, pa italijanski mediji u današnjim izdanjima navode da bi Mančini, iako ima poverenje u upravi kluba, mogao da napusti stadion "Đuzepe Meaca" ako gazda ne pronađe novac za pojačanja.

Izabrane vesti

Dan posle pobede od 2:1 nad Empolijem, koja je Interu osigurala učešće u Ligi Evrope naredne sezone, nikome nije do posebnog slavlja. Od Intera se očekuje Liga šampiona. Objektivno, Nerazuri nisu bili ni blizu. Mančini se pritom ne zadovoljava ni skromnim ambicijama da igra u Ligi šampiona. On hoće da napadne titule. Sa ovakvim kadrom to će biti mnogo teško.
"Ne želim da se borim za treće mesto, želim tron", kaže iskusni strateg,koji bi prema navodima Gazete delo Sport u slučaju rastanka sa milanskim klubom najradije uzeo godinu dana odmora.

Selidba u neku drugu sredinu ne izgleda verovano. Samo je Inter opcija. Jer vidi Mančini i neke pozitivne stvari u timu.
"Mnogo smo menjali i sada imamo temelj na kome možemo da gradimo. Još ne shvatamo kada je vreme da napadnemo, a kada da se branimo. Juventus to zna", kaže Mančini.

Loptica je u Tohirovom dvorištu. Niko ne zna šta će reći. Ni da li ga zanima da poput Masima Moratija nekad strovaljuje ogroman novac u tim. Uostalom, protiv Empolija je čak uslikan kako drema na stadionu.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija ARoberto ManćiniItalijaInterEvropaErik Tohir

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara