"Nenad Marinković"
"Nenad Marinković"

Marinković od četvrtka Partizanov: Želim da se vratim, samo da prođemo Ludogorec

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.08.14. | 18:12

Krilni vezista pričao sa trenerom Nikolićem i praktično dogovorio saradnju na dve godine

Nenad MarinkovićPartizan i Nenad Marinković zajedno posle četiri godine. Samo potpis deli nekadašnju veliku nadu srpskog fudbala do povratka u klub iz Humske 1. Usmeni dogovor između krilnog veziste i uprave crno-belih je postignut, a prema informaicjama sa Topčiderskog brda saradnja bi trebalo da bude ozvaničena u četvrtak, u formi dvogodišnjeg ugovora.

Marinković u izjavi za MOZZART Sport potvrđuje kontakt sa klubom čiji je svojevremeno bio najmlađi debitant i dodaje da je već razgovarao sa trenerom Markom Nikolićem.
Kod mene je prisutna velika želja da se vratim, želi me i šef struke, tako da postoje svi uslovi za povratak u Humsku 1. No, moj status je u ovom trenutku najmanje bitan, daleko je važnije šta će Partizan da uradi u sredu protiv Ludogoreca, zato smo se složili da za sto sednemo ponovo u četvrtak, kako sad ne bismo remetili atmosferu u timu, imajući u vidu da su crno-beli pod ogromnim pritiskom. Naravno, želim im da izbore plasman u završnu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, a za dalje ćemo se lako dogovoriti“, rekao je Nenad Marinković za naš portal, samo nekoliko časova pošto je objavljena mogućnost obnove saradnje.

Izabrane vesti

Ukoliko ne bude veleobrta, Marinković će postati treće pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku, pošto je klub prethodno angažovao štopera Branka Ilića i vezistu Ivana Petrovića.

(FOTO: MN Press)

 

 

 


tagovi

transferi2014SuperligaSrbijaFK PartizanNenad Marinković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara