"Nenad Marinković"
"Nenad Marinković"

Marinkovićeva ekplozija: Het-trik oduvao Mladost sa krova tržnog centra, Zmajevi uz Partizan

Vreme čitanja: 3min | sub. 05.03.16. | 15:53

Voždovac slavio sa ubedljivih 4:1. Milorad Mažić se povredio

Nenad MarinkovićAplauzi za Nenada Marinkovića! Iskusni ofanzivni vezni Voždovca odigrao je najbolju utakmicu sezone i het-trikom zgromio goste iz Lučana: Voždovac - Mladost 4:1 na krovu tržnog centra u Zaplanjskoj u kome su Zmajevi nanizali i četvrtu uzastopnu pobedu!

Istina, Mladost je verovatno odigrala svoj najgori meč u ovom takmičarskom ciklusu o čemu svedoči i odluka trenera Nenada Milovanovića da već na poluvremenu iz igre izvede Miloša Lepovića i Uroša Đerića. Još pre toga je Voždovac završio sav posao. Marinković da budemo precizni.

Izabrane vesti

Bivši igrač Partizana je bio veoma raspoložen za igru, leteo je svuda po terenu i bio neuhvatljiv za čuvare, pa je Nemanja Krznarić zaslužan što Marinković nije postigao još neki gol. Ali i ovo je bilo sasvim dovoljno s obzirom na to da je i Obiora Odita, nepuna dva minuta posle prvog Marinkovićevog pogotka, zatresao mrežu gostiju, dok je navala Mladosti bila uhvaćena u zamku Bratislava Živkovića i njegovih izabranika.

Prvi šut u okvir gola Mladost je uputila tek posle 70 minuta igre, da bi u 74, dva minuta pošto je kročio na terenu, rezervista Miloš Bajić centaršut Saše Jovanovića sa pet metara sproveo iza leđa Zorana Popovića za utešni pogodak Lučanaca.

Voždovac gazi ga plej-ofu. Sada sa 36 bodova diše za vrat Partizanu na deobi šestog mesta na tabeli. Barem dok crno-beli u nedelju na niškom Čairu ne odigraju svoj meč sa Radničkim.
"Rezultat sve govori. Otkako sam u Voždovcu ovo nam je najbolja utakmica. Sve čestitke divnim momcima koji zaslužuju ne samo ovo, već i malo više. Od prvog minuta ušli smo agresivno, brzo su došli golovi, posle čega je lakše igrati. Plašili smo se ovog meča, jer je Mladost kvaltetma i na strani igra dobro", sumirao je utiske zadovoljni šef struke Bratislav Živković, koji se potom osvrnuo i na igru junaka utakmice Nenada Marinkovića.
"Nije on danas eksplodirao, otkako je došao kod nas preporodio se. Jako se srećan kod nas i svojm igrama to pokazuje".slavlje na Voždovcu

Pohvale je zaslužio i Milan Radin, koji je u Voždovac stigao baš iz Mladosti.
"Ima nepisano pravilo da kad igrač dođe iz neke ekipe budu protiv nje posebno motivisan. Nije to ništa novo, on je dobar igrač i zaslužuje da bude kod nas".

Pomoćnik u stručnom štabu Mladosti Goran Stanić govorio je umesto šefa Nenada Milovanovića.
"Mnogo je teško kad zbog dve individualne greške gubite 0:2 i ne trudite se da ništa promenite u svojoj igri. Pretrpeli smo ubedljiv, ali zaslužen poraz".

I još jedan zanimljiv detalj sa Voždovca. Sudija Milorad Mažić povredio se pred kraj prvog poluvremena, pa je u nastavku pravdu delio Danilo Grujić.

VOŽDOVAC  - MLADOST 4:1 (3:0)
/Marinković 17, 39, 52, Odita 18 - Bajić 74/

Stadion: Voždovca;
Sudija: Milorad Mažić;

Voždovac (4-2-3-1): Popović - Terzić, Mihajlov, Ivković, Puzigaća - Pavlović, Radin (od 69’ Adamović)- Ćirković, Marinković (od 83’ Stojanović), Krasić (od 69’ Asani) - Odita;

Mladost (4-3-3): Krznarić - Luković, Živanović, Saničanin, Lazevski - Stojanović, Đerić (od 46’ Vajan), Lepović (od 46’ Šatara) - Jovanović, Milosavljević, Luka (od 72’ Bajić).

(FOTO: Star Sport)


tagovi

fk voždovacSuperligaSrbijaObiora OditaNenad MarinkovićMladost LučaniMiloš Bajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara