"Marko Nikolić"
"Marko Nikolić"

Marko Nikolić: Dobro je što je ispalo ovako, da spadne malo euforija

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.08.13. | 23:08

“Penal nije presudio. Kad se onako ispromašuješ... penal je ništa“, dodaje trener Voše

Marko NikolićNepisano fudbalsko pravilo, barem u nas Srba, da se posle utakmice u Evropi gubi korak već na sledećem domaćem meču, potvrdilo se i u susretu Vojvodine i Donjeg Srema na startu sezone u Superligi. Voša je imala više od igre, penal u 97. minutu, ali... Samo 0:0.

Trener Marko Nikolić je, ipak, delom i zadovoljan što je remijem na Karađorđu kažnjena za opušten pristup meču.
"Dinamična utakmica, nismo je dobro otvorili, posle smo uspostavili kontrolu nad igrom... I jako se ispromašivali. Malo smo opušteno ušli u utakmicu i u neku ruku mi je drago što se ovako završila. Tek da ova euforija malo splasne", rekao je Nikolić posle meča i požalio se na problem po levoj strani posle odlaska Abubakara Oumarua i Nikole Lekovića.

Izabrane vesti

O penalu...
"Penal koji smo dobili smo zaslužili, jer je iz mog ugla sve izgledalo čisto. Ali, to nije bio presudni momenat utakmice, jer kad se onako ispromašuješ... ovo je ništa".

Kolega iz Donjeg Srema Ljubomir Ristovski priznao je da je sreća pogledala njegov tim.
"Izvranredna utakmica, ali rezultat kvari sve, jer je trebalo da bude golova. Dobro smo počeli, ali je onda Vojvodina preuzela konce u svoje ruke i pritiskala do kraja. Borbeno smo čuvali rezultat i time sam zadovoljan. Na kraju nas je i sreća pogledala".

(FOTO: Star Sport, ekskluzivno za MOZZART Sport)


tagovi

donji sremLjubomir RistovskiMarko NikolićSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara