Marko Poletanović ima novi klub!

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.09.18. | 10:48

Pridružiće se Miletu Savkoviću

Iako je prelazni rok odavno završen u Evropi, slobodni igrači i dalje mogu da potpisuju za nove klubove. Takav slučaj je i sa srpskim vezistom Markom Poletanovićem...

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde će danas potpisati ugovor sa poljskim prvoligašem Jagjelonijom. Ostalo još da prođe lekarske preglede i da parafira vernost Poljacima.

Izabrane vesti

Poletanovič je slobodan igrač od kraja prethodne szeone kada se njegov tadašnji klub Tosno rasformirao zbog finansijskih problema. Od tada je Polrtanović bez ugovora i slobodan u izboru nove sredine. Letos se ček pominjao i kao moguće pojačanje Selte, ali od toga nije bilo ništa. Poljski Pogon je dugo bio zainteresovan za njega, pregovori su vođeni, ali Srbin nije bio zadovoljan ponuđenim uslovima.

Tada je u priču uskočila Jagielonija koja je hitno tražila zamenu za kapitena i poljskog reprezentativca Tomaša Romačuka koji je doživeo povredu kičme. Izabrala je Poletanovića i dogovor je brzo postignut.

Jagielonija je jedan od favorita za titulu u poljskom šampionatu, a letos je dovela i srpskog napadača Mileta Savkovića iz subotičkog Spartaka.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Marko PoletanovićJagelonija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara