"Paulo Dibala"
"Paulo Dibala"

Marota: Nema sage o Dibali, on ostaje u Juventusu!

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.12.15. | 11:22

Barselona će morati da pojačanje potraži na nekom drugom mestu

Paulo DibalaPrevelik je Barselone klub da bi tek tako dovela igrača iz prosečnog kluba kakav je Palermo. Ali ovaj put se možda prevarila. Dok je Blaugrana oklevala Juventus je radio i za 32.000.000 evra, a to obeštećenje bi u zavisnosti od premija moglo da naraste i na čak 40.000.000, kupio Paula Dibalu. Argentinac ove jeseni blista u dresu Bjankonera, pa katalonski mediji uveliko pišu o ozbiljnoj nameri Barse da ga dovede na Kamp Nou.

Ali generalni direktor torinske Stare dame Bepe Marota samo odmahuje glavom.
"Nema tu nikakve sage. Dibalu smo tek doveli i on još raste. Ali nije još pokazao sav svoj kvalitet. Stoga ne planiramo da ga prodamo ove godine. Niti u skorijoj budućnost. Mnogo smo uložili u njega i time položili temelj za još jači Juventus u budućnosti", miran je Marota.

Izabrane vesti

Dibala je, podsetimo, ove sezone postigao osam golova na 15 utakmica za Juventus, poslednji u nedeljnoj pobedi na  Fjorentinom od 3:1.

Marota se osvrnuo i na status Alvara Morate, s obzirom na to da Real ima opciju da ga za nekih 30.000.000 evra vrati u Madrid. I to će se teško desiti. Juve mu je već dao novi ugovor do 2020. godine. Klauzula je i dalje tu, ali...
"I u njega smo investirali jer je to zaslužio. Ima kvalitet i samo treba da se otarasimo te otkupne klauzule. Znali smo za taj rizik i kad smo ga dovodili. Razgovaraćemo uskoro sa Realom. Na kraju krajeva, igrać će odlučiti", hladnokrvno će Marota.

Juventus je očigledno obavio pripremu. Znaju u Torinu kako se pregovara.

Pratite MOZZART ina Vajberu

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija APaulo DibalaJuventusItalijaEvropaĐuzepe Marota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara