"Lamela"
"Lamela"

Marselj pazari na uštrb Juventusa: Ukrao Lamelu isped nosa, a odvodi i levog beka

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.08.15. | 12:30

Argentinac će najverovatnije otići na pozajmicu u francuski klub

LamelaMarselj je rešio da poslednjeg dana prelaznog roka ubaci u petu brzinu, a izgleda da će to najviše štetiti Juventusu. Iako se pominjalo da bi fudbaler Totenhena Erik Lamela trebalo da obuče crno-beli dres kluba iz Torina, on će se ipak preseliti u Francusku, u Marselj! Kao zamena Lameli vrlo lako bi mogao da bude Vicel iz Zenita.

Lamela je ovog leta povezivan sa Milanom, Interom i Romom, a po informacijama poznatog  italijanskog stručnjaka za trasnere – Đanluke di Marcija, on će karijeru nastaviti u Marselju. Samo još uvek nije poznato da li je u pitanju pozajmica ili potpun otkup ugovora.

Izabrane vesti

Pored Lamele defanzivac Paolo de Ćelje stiže na pozajmicu iz Juventusa, nakon što mu je Stara dama naredila da se ne "pravi pametan", već da ode negde gde će igrati. A to je po svemu sudeći Marselj.

I to nije sve. Marselj je rešio dodatno da pojača odbranu pa je potpisao i štopera Rolanda koji je u karijeru nastupao za Anderleht, Inter, Napoli na pozajmicama, a igrač je Porta.

U prva četiri kola Marselj je u šampionatu zabeležio tri poraza i jednu pobedu tako da su ova dva defanzivna pojačanja logična, ali će Lamela biti svakako najzvučnije pojačanje.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija Aprelazni rok 2015Paolo de ĆeljeMarseljJuventusFrancuskaEvropaErik Lamela

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara