Kevin Strotman
Kevin Strotman

Marselj u novoj akciji - sve pare na Strotmana!

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.08.18. | 11:15

Vezista Rome je priotritet kluba sa Velodroma u finišu prelaznog roka

Olimpik iz Marselja će sve snage u finišu prelaznog roka usmeriti na jednog čoveka - Kevina Strotmana (28).

Prema informaciji Gazete delo Sport, klub sa Velodroma je spreman da ponudi Romi veliki deo od 33.000.000 evra, koliko su dobili od Fulama za ofanzivnog fudbalera Andrea Zamba Angisu kako bi obukli Holanđanina u belo.

Izabrane vesti

Narednih 48 sati će, piše poznati list, biti od presudnog značaja za ovaj transfer, a Olimpik mora da dejstvuje munjevito jer je do kraja pijace ostalo još samo sedam dana. Najveći problem će, prema navodima Gazete, biti pokušaj da se Strotman ubedi na prelazak u Francusku, pošto se oseća kao rođeni Rimljanin, mnogo mu se dopada život u prestonici Italije, a nedavno je dobio i bebu.

Tu će glavnu ulogu odigrati trener Olimpika Rudi Garsija, koji ga je doveo u Romu pre nekoliko godina, a adut je i činjenica da bi prelaskom na Velodrom iskusni vezista značajno uvećao sadašnjih 3.200.000 evra po sezoni koliko dobija od Vučice.

Takođe, čaln Olimpika iz Marselja bi do kraja prelaznog roka trebalo da postane i vezista Crvene zvezde Nemanja Radonjić pa će francuski velikan osetno pojačan od jeseni napasti visok plasman u prvenstvu.

 

Foto: Action Images


tagovi

Kevin Strotman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara