"Staniša Mandić"
"Staniša Mandić"

Matijašević: Možda je problem što Mandić nema menadžera?

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.09.15. | 09:45

Nastavlja se saga oko odluke napadača Čukaričkog da ubuduće nastupa za Crnu Goru

Staniša Mandić

Tomislav Sivić ga je prevideo, a Crnogorci ugrabili trenutak i Stanišu Mandića uspeli da privole u svoje gnezdo pozivom koji se teško odbija – mestom u A timu. I dok u FSS podsećaju da na zvaničnom obrazloženju koje je stiglo iz Fife piše da se napadač Čukaričkog na promenu dresa odlučio iz "patriotskih razloga" 20-godišnji napadač u izjavi za Blic priča drugu priču.
"Ovde su mi ukazali poverenje i istakli kako ozbiljno računaju na mene u A reprezentaciji. Samim  tim se nisam previše dvoumio gd ću igrati i sam sam doneo odluku da to bude Crna Gora. Ovo je bolji put za mene i moju karijeru", kaže Mandić za Blic.

Izabrane vesti

Uz napomenu da je prelomio tek posle konsultacija sa porodicom, prijateljima, ali i ljudima iz Čukaričkog. Sportski direktor kluba sa Banovog brda Vladimir Matijašević za Blic kratko komentariše...
"Mnogo teško mu je palo kada nije bio ni na spisku mlade selekcije. I onda je dobio poziv Crne Gore. Iznenadio se. Zamislite kako mu je kada kao prvak sveta nije imao mesta ni u mladoj selekciji, a Crna Gora ga zove u A tim".

Međutim, poena je tek sledila...
"Javnost treba da zna da Staniša nema menadžera, možda je to problem", istakao je Matijašević .

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaStaniša MandićSrbijaFSSČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara