"Mbođ"
"Mbođ"

Mbođ: Kada me je Crvena zvezda zvala nisam imao pojma o Srbiji, samo su mi pokazli tačku na mapi

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.12.16. | 10:14

"Kada sam sleteo u Viljnus na aerodromu je bilo hladno i sve je bilo pokriveno snegom. Odmah sam se slikao i poslao majci fotografiju", rekao je simpatični Senegalac

MbođOstao je Mamdu Mbođ upamćen kod navijača Crvene zvezde kao krajnje simpatičan mladić, ali ne kao preterano kvalitetan fudbaler. Ipak, on je u Žalgirisu standardan, skoro da ne propušta nijednu utakmicu i bio je deo pohoda Žalgirisa na šampionsku titulu Litvanije. Kao i naši Andrija Kaluđerović i Matija Ljujić.

Kada smo kod Mbođa, on je dao kratak intervju za litvanske medije u kojem je otkrio da nije imao pojma o toj zemlji kada je došao da igra za Žalgiris. A isto se odnosi i na Srbiju.
"Iskreno da vam kažem, kada sam došao u Viljnus nisam imao ideju o Litvaniji. Isto kao i o Srbiji kada me je Crvena zvezda zvala. Samo su mi pokazali tačku na mapi", rekao je Mbođ.

Izabrane vesti

Ovaj defanzivac je otkrio da ne voli hladnoću.
"Kada sam sleteo u Viljnus na aerodromu je bilo hladno i sve je bilo pokriveno snegom. Odmah sam se slikao i poslao majci fotografiju. Ali, ne mogu da kažem da uživam u litvanskoj jeseni i zimi. Ne volim hladnoću", rekao je Senegalac i pohvalio igre saigrača Kaluđerovića kao i atmosferu u timu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

EvropaLitvanijaMamadu Mbođmeđunarodni fudbalSrbijaŽalgiris

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara