""
""

Medicinske sestre vape za prvom pobedom! Dve Visle, jedan favorit

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.08.17. | 15:06

Nije tim iz Gljivica uspeo da položi na pleća Krakoviju, Pogon i Leh u prva tri duela u Ekstraklasi, a treba imati u vidu da rezultati iz predsezone nisu ohrabrujući

Može li najzad Pjast do pobede u novoj sezoni? Nije tim iz Gljivica uspeo da položi na pleća Krakoviju, Pogon i Leh u prva tri duela u Ekstraklasi, a treba imati u vidu da rezultati iz predsezone nisu ohrabrujući. Medicinske sestre, kako glasi nadimak Pjasta, izbegle su poraz jednom na šest prijateljskih duela, a podatak koji bode oči kaže da su primile bar jedan gol na devet vezanih utakmica. Sa druge strane, u goste im dolazi Slask, koji je na sedam od proteklih osam duela zatresao mrežu najmanje dva puta.

Izabrane vesti

Drugi meč dana odigraće dve Visle, u Ploku. Ekipa iz Krakova je blagi favorit, a u prošlom kolu je osetila gorčinu poraza posle dva trijumfa na startu, pošto nije imala rešenja za španskog napadača Gornjika Angula, trostrukog strelca. Domaćin u svojim redovima nema ofanzivca tog kvaliteta, pa svakako ne treba očekivati preterano pogodaka. 

Ekstraklasa - 4. kolo

Petak
18.00 Pjast - Slask
20.30 Visla Plok - Visla Krakov

Subota
15.30 Lehija - Gornjik Zabrze
18.00 Zaglebje - Pogon
20.30 Termalika - Legija

Nedelja
15.30 Jagjelonija - Sandećja
18.00 Krakovija - Leh

Ponedeljak
18.00 Arka - Korona

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

Visla Krakovsportsko klađenjePoljskaPjast GljiviceEvropaEkstraklasa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara