Medojević sledeće nedelje na Marakani: Možda povede i klupskog druga! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.05.18. | 17:40

Čelnicima Crvene zvezde za oko zapao još jedan igrač Darmštata

Posao nije završen, ali sve je izvesnije da će nakadašnji kapiten Vojvodine i mladi reprezentativac Srbije Slobodan Medojević u letnjem prelaznom roku zadužiti dres Crvene zvezde. Prema pojedinim informacijama Medojević bi naredne sedmice trebalo da poseti Marakanu i definiše uslove saradnje sa srpskim šampionom.

Odgovorni iz Ljutice Bogdana vide u njemu igrača koji bi mogao da nadomesti odlazak Le Taleka. Iako je profilisan kao zadnji vezni Medojević bi mogao da pojača konkurenciju na mestu štopera, pošto ima slične reference kao Francuz.

Izabrane vesti

Međutim, u celoj priči je najzanimljivije da bi Medojević u Beograd mogao da dovede i kluspkog druga iz Darmštata. 

Prema pojedinim informacijama ljudi iz sportskog sektora Crvene zvezde su zapazili još jednog igrača Darmštata. Reč je o reprezentativcu Trininada i Tobaga Džoevinu Džonsu...

Pomenuti fudbaler najbolje se snalazi na poziciji levog krila, pa bi u nekoj varijanti mogao da predstavlja alternativu Nemanji Radonjiću. Posebno, posle izvesnog odlaska Luke Adžića u Anderleht.

Ove sezone Džouns je za Darmštat odigrao 16 utakmica i postigao jedan gol. Pored pozicije levog krila može da pokrije i mesto desnog beka. Navdno, Džouns je na jednoj od utakmica Cvajte impresionirano izaslanike Crvene zvezde. Ali još nije odlučeno u Ljutice Bogdana da li da se krene sa realizacijom transfera.

Ta selekciju Trininada i Tobaga odigrao je 68 utakmica. Afirmisao se u američkoj MLS ligi, gde je branio boje Čikaga i Sijetla.

 


tagovi

Slobodan Medojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara